首页
登录
职称英语
[originaltext]M: So, Claire, you are into drama.W: Yes, I’ve a master’s degree
[originaltext]M: So, Claire, you are into drama.W: Yes, I’ve a master’s degree
游客
2024-06-18
73
管理
问题
M: So, Claire, you are into drama.
W: Yes, I’ve a master’s degree in Drama and Theater. At the moment, I am hoping to get onto a PHD program.
M: What excites you about drama?
W: Well, I find it’s a communicative way to study people, and you learn how to read people in drama. So usually I can understand what people are saying, even though they might be lying.
M: That would be useful.
W: Yeah, it’s very useful for me as well. I’m an English lecturer, so I use a lot of drama in my classes, such as role-plays. And I ask my students to create mini-dramas. They really respond well. At the moment, I am hoping to get onto a PHD course. I would like to concentrate on Asian drama and try to bring Asian theater to the world attention. I don’t know how successful I will be, but here is hoping.
M: Oh, I’m sure you will be successful. Now, Claire, what do you do for stage fright?
W: Ah, stage fright. Well, many actors have that problem. I get stage fright every time I’m going to teach a new class. The night before, I usually can’t sleep.
M: What? For teaching?
W: Yes! I get really had stage fright, but the minute I step into the classroom or get onto the stage, it just all falls into place. Then I just feel like "Yeah, this is what I’m made to do." and I am fine.
M: Wow, that’ cool.
选项
A、It keeps haunting her day and night.
B、Her teaching was somewhat affected by it.
C、It vanishes the moment she steps into her role.
D、Her mind goes blank once she gets on the stage.
答案
C
解析
What does the woman say about her stage fright?
本题问“关于怯场女士说了些什么”。文中提到,该女士有怯场的心理,但是一旦她进入教师她能很快进入角色。因此,C项“她一进入角色怯场情绪就随之消夫了”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3639859.html
相关试题推荐
[originaltext]W:ABCRestaurant,canIhelpyou?M:Hi,couldyoutellmewhat
[originaltext]W:Hi,XiaoWang.It’smyfirsttimetoBeijing.Whatplacesdoy
[originaltext]W:Hi,XiaoWang.It’smyfirsttimetoBeijing.Whatplacesdoy
[originaltext]1.M:Doyouknowwhenthecoachescomein?W:I’vejustcalledt
[originaltext]1.M:Doyouknowwhenthecoachescomein?W:I’vejustcalledt
[originaltext]M:Howdidyoulikethefireworkslastnight?W:Ireallydidn’t
[originaltext]W:Pardonme,officer!M:Yes?W:WearelookingfortheShanghai
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
随机试题
PassageFour[br]Whatisthispassagemainlyabout?Thedevelopmentandfutureo
FilmloversarelookingtoLondonforthenexttwoweeks,todiscoverthebe
Mostpeopleoftendreamatnight.Whentheywakeinthemorningtheysayto
搭建起以监理人为纽带的参建各方交流沟通的平台,建立共商分享协调机制,为发现和解决
下列对人力资本理解正确的是()。A.人力资本具有时效性 B.人力资本具有创造
甲、乙、丙设立一(普通)合伙企业,约定损益的分配和分担比例为4:3:3。该企业欠
判断近亲结婚对遗传性疾病的影响程度,正确的是A.父子的亲缘系数为1 B.兄妹的
当下,我国很多地方摊贩经营非常活跃,但存在经营不规范现象。有的地方以建立固定经营
A.绿豆衣 B.肉豆蔻 C.莲子心 D.龙眼肉 E.淡豆豉药用部位为种仁
《国务院办公厅关于加强基础设施工程质量管理的通知》(国办发[1999]16号)要
最新回复
(
0
)