首页
登录
职称英语
[originaltext] When Midori was two years old, she often climbed onto the pia
[originaltext] When Midori was two years old, she often climbed onto the pia
游客
2024-06-10
59
管理
问题
When Midori was two years old, she often climbed onto the piano bench and reached for the violin that belonged to her mother, a 38-year-old professional musician. "Please don’t touch, Midori," her mother scolded. The violin was, after all, worth more than 20, 000 dollars. But Midori persisted. She longed to handle the graceful instrument that made beautiful sounds. Finally, on her third birthday, Midori was handed a package, a tiny violin, about half the normal size. Almost from the moment Midori was born, her mother knew she was sensitive to music. For several years mother and daughter practised together day after day. She was eager to learn. Failure often led to tears, though, she never once turned from the instrument. Instead, She persisted till the problem was overcome. One day, Johnson, an American musician; heard Midori play the violin. He couldn’t believe she was just eight years old. "She must make a tape and I will take it to the United States, "the American musician said. A famous American violin teacher heard the tape. He, too, had difficulty believing his ears. The playing was absolutely astonishing. He immediately accepted her as a pupil and recommended her for full scholarship. In 1982, Midori and her mother moved to New York City, leaving behind a comfortable life in Japan.
选项
A、To go to the United States.
B、To apply for a scholarship.
C、To play the piano once again.
D、To have her performance taped.
答案
D
解析
细节题。题干问一个名叫Johnson的American musician要求Midori做了一件什么事情。原文中有这样的细节:One day,Johnson,an American musician,heard Midori play the violin.…“She must make a tape and I will take it to the United States”…,可知答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3627459.html
相关试题推荐
[originaltext]BelfastistheCapitalofNorthernIslandandamajorcityin
[originaltext]BelfastistheCapitalofNorthernIslandandamajorcityin
[originaltext]BelfastistheCapitalofNorthernIslandandamajorcityin
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayabouttheto
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayabouttheto
[originaltext]Inthe18thcenturyFrencheconomistsprotestedtheexcessive
[originaltext]W:Wenowinterruptourregularschedulednewsprogramtobringy
[originaltext]W:Wenowinterruptourregularschedulednewsprogramtobringy
[originaltext]Faces,likefingerprints,areunique.Didyoueverwonderhow
[originaltext]Faces,likefingerprints,areunique.Didyoueverwonderhow
随机试题
Whenwewantto(56)otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlywith
[originaltext]Insomecountriescertainkindsofinsurancearecompulsory.
Thewomencarryingbabies,getonthebusfirst,______?A、willyouB、willsheC
Thetheatredidnotburndown.Firefightersarrivedquicklyafterthealarm(
Differentcountriesanddifferentraceshavedifferent【B1】______.InChina,
[originaltext]W:I’llgoovertotherecyclingcenterthisafternoon.Wouldyo
Yogaiscloselyrelatedtothebodyandmindwithallthebreathing,stretc
下列哪一项不是雌激素替代疗法的禁忌证A.严重肝病 B.乳腺癌 C.脑血栓
下列哪项不属于思维形式障碍A、思维散漫 B、病理性赘述 C、思维破裂 D、
下列各项中,属于反补贴措施的有( )。A.临时反补贴措施 B.取消补贴的承诺
最新回复
(
0
)