首页
登录
职称英语
[originaltext] The animals you would have seen on a typical farm in Massachu
[originaltext] The animals you would have seen on a typical farm in Massachu
游客
2024-06-08
75
管理
问题
The animals you would have seen on a typical farm in Massachusetts in the early 1800s would not look quite the same as the ones you might see in the 1980s. In colonial times settlers brought cattle and sheep with them to America from various parts of Europe. Because the settlers were busy building houses, clearing land and planting crops, they had little time to care for their animals. The cattle and sheep had to fend for themselves and females were bred to whatever bulls or rams in the neighborhood. These matings resulted in mixed breeds of cattle and sheep that can hardly survive under adverse conditions. As the herds grew, they provided the settlers with meat as well as milk and wool. That was almost all the 19th- century farm families needed, enough food for themselves and a little surplus that could be traded for things they couldn’t produce at home. Now the survival of farm animals is not so precarious. Breeding is much more selective and specialized, pure-bred cattle and sheep predominate, some bred for their meat, others for their milk or wool.
选项
A、Traded them with neighboring families.
B、Sold them to people in cities and town.
C、Kept themselves fed and clothed~
D、Nourished their crops and livestock.
答案
C
解析
事实细节题 文中enough food for themselves and a little surplus that could be traded for things they couldn’t produce at home说明农场的收成主要用于农户的日常生活。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3625071.html
相关试题推荐
[originaltext]TheanimalsyouwouldhaveseenonatypicalfarminMassachu
[originaltext]Unlessmeasuresaretakenatonce,thereisagoodchancetha
[originaltext]Unlessmeasuresaretakenatonce,thereisagoodchancetha
[originaltext]ElizabethBlackwellwasborninEnglandin1821,andimmigrat
[originaltext]ElizabethBlackwellwasborninEnglandin1821,andimmigrat
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]Thefiddlercrab(招潮蟹)isalivingclock.Itindicatestheti
[originaltext]Thefiddlercrab(招潮蟹)isalivingclock.Itindicatestheti
[originaltext]Thefiddlercrab(招潮蟹)isalivingclock.Itindicatestheti
随机试题
Mr.DoddsneverforgotMark’sbirthdays.[br]Markwasapolicemanwhowasonly
Itmaybenecessary,inorderthatfuture【C1】______canenjoycleanair,that
[originaltext]W:DoyouknowBobwell?M:Weallknoweachotherwellhere.Are
[originaltext]VaukindeSilvaisaBrazilianWholivesandworksinNewYor
教师道德评价对其道德品质的影响体现在()。A.教师道德行为评价可以使教师形成相
企业对长期股权投资采用权益法核算的情况下,下列各项交易或事项中,不会引起长期股权
下列情形中,应由证券交易所决定暂停其公司债券上市交易的有()。 Ⅰ、公司有重
下列药物中,功能破血行气除痹,善于治疗风湿肩臂疼痛的是A:当归B:姜黄C:大
患者,男,70岁。慢性阻塞性肺疾病。出院后拟进行长期家庭氧疗。护士应告知患者每天
按使用范围不同分类,仓库可分为()等仓库。 A.自用 B.营业
最新回复
(
0
)