首页
登录
职称英语
[originaltext] The manager of a large office building had received many comp
[originaltext] The manager of a large office building had received many comp
游客
2024-06-08
60
管理
问题
The manager of a large office building had received many complaints about the lift service in the building. He engaged a group of engineers to study the situation and make recommendations for improvement. The engineers suggested two alternative solutions: 1) adding more lifts of the same type; 2) replacing the existing lifts by faster ones.
The manager decided that both alternative solutions were too expensive. So the firm’s psychologist offered to study the problem. He noticed that many people arrived at their offices feeling angry and impatient. The reason they gave was the length of time they had to wait for the lift. However, the psychologist was impressed by the fact that they had only had to wait a relatively short time. It occurred to him that the main reason for their annoyance was the fact that they had to stand by the lifts inactive. He suggested a simple, inexpensive solution to the manager. That is, to place a large mirror next to the lifts.
选项
A、Because they had to wait for a long time by the lift.
B、Because they were bored for nothing to do but standing by the lift.
C、Because the lift was slow.
D、Because there were not enough lifts in the building.
答案
B
解析
细节辨析题 人们认为他们是由于等电梯的时间过长而变得烦躁不安。而心理学家认为人们在等电梯时的情绪不好是由于他们无事可干,只是被动地等待。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3624563.html
相关试题推荐
[originaltext]On15th,Feb1989aninstantsurveywascardedoutamong18o
[originaltext]On15th,Feb1989aninstantsurveywascardedoutamong18o
[originaltext]JaneAddamscamefromawell-to-doandculturedfamily.Shew
[originaltext]Today,airtravelisfarsaferthandrivingacaronabusym
[originaltext]W:David!CanIgiveyouahandwithoneofthosegrocerybags?M
[originaltext]W:David!CanIgiveyouahandwithoneofthosegrocerybags?M
[originaltext]M:Friday’sspeakerissupposedtobewonderful.Areyougoingt
[originaltext]M:Friday’sspeakerissupposedtobewonderful.Areyougoingt
[originaltext]M:Friday’sspeakerissupposedtobewonderful.Areyougoingt
[originaltext]M:Friday’sspeakerissupposedtobewonderful.Areyougoingt
随机试题
[originaltext] (16)CharlieParkerisoneofAmerica’sgreatestjazzmusicians
WhichofthefollowingstatementsabouttheresearchisCORRECT?[originaltext]
Accordingtothepassage,staticelectricitycanbecausedby______.[br]Peopl
Thepooroldconsumer!We’dhavetopayagreatdealmoreifadvertisingdid
根据下面资料,回答44-47题 Somepeopledonotlike
在统计国内生产总值时,一般以“常住居民”为标准。常住居民是指()。A.居住在本国
根据政府采购法律制度的规定,下列情形中,采购人可以采用竞争性谈判方式采购的有()
以下哪项属重度肺功能不全:A、血氧饱和度:90% B、氧分压:8、9kPa
拟修建于Ⅳ级软质围岩中的两车道公路隧道,埋深70m,采用复合式衬砌。对于初期支护
按照我国行业标准,楼宇自动化系统包括( )。 A.设备运行管理与监控系统
最新回复
(
0
)