首页
登录
职称英语
[originaltext] Years ago before there were refrigerators, an icehouse was a
[originaltext] Years ago before there were refrigerators, an icehouse was a
游客
2024-06-02
56
管理
问题
Years ago before there were refrigerators, an icehouse was a building used for storing ice. The first icehouses were in the cellars of farmhouses. Pieces of ice, mixed with snow and meadow grass, were piled in winter and kept until the following summer. Soon farmers began to build separate houses for storing ice. These icehouses had double walls with hay stuffed between to keep out any heat. Blocks of ice were put inside the icehouse and packed with straw or sawdust.
Where did the ice for these icehouses come from? Workers took it from a frozen pond or river. They sawed the ice into even blocks. Then they pulled the ice blocks from the water with hooks and carried them to the icehouses on sleds. Special tools helped the workers cut and handle the ice. Ice axes chopped large holes in the ice. Ice saws cut the ice into even blocks. Choppers loosened these blocks from one another. Ice hooks fastened themselves into the large blocks. Then they could be carried over the frozen surface of the pond or river. Tongs were used to pick up the smaller blocks of ice. Ships carried ice all over the world. In 1799 the first boatload in the United States was sent from New York City to icehouses in New Orleans. Louisiana. A boatload was sent from Boston, Massachusetts. to the West Indies to help fight yellow fever in 1805. Ice merchants in Boston also shipped tons of ice from ponds and rivers to cities in Europe.
选项
A、Separate houses were built for storing ice.
B、Double walls were built in icehouses to keep cool.
C、Blocks of ice were packed with weed in icehouses.
D、Ice was put into icehouses in winter.
答案
C
解析
信息明示题。根据文章第—段最后一句可知,选项C中weed不对,故本题选C。其他三项均为原文转述。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3617133.html
相关试题推荐
[originaltext]Thecollegehadaverygoodfootballteam,anditsbestplaye
[originaltext]Thecollegehadaverygoodfootballteam,anditsbestplaye
[originaltext]SomethingstrangehappenseveryyearfromAugust6to15ont
[originaltext]SomethingstrangehappenseveryyearfromAugust6to15ont
[originaltext]W:ThisisKateJohnsonfromChannel13News.Wenowinterruptou
[originaltext]W:ThisisKateJohnsonfromChannel13News.Wenowinterruptou
[originaltext]M:MybrotherMikehasjustdoneacourseattheGreenParkCampi
[originaltext]M:Areyouhavingmuchtroublewiththecourse?W:Notreally.Th
[originaltext]M:Areyouhavingmuchtroublewiththecourse?W:Notreally.Th
[originaltext]M:Areyouhavingmuchtroublewiththecourse?W:Notreally.Th
随机试题
[originaltext]Chrisisinchargeofpurchasingandmaintainingequipmentin
Eliot’sinterestedinpoetryinabout1902withthediscoveryofRomantic.He
[originaltext]ThreemonthsagoIflewtoBurmawithmyboyfriend,Johan.Th
[originaltext]Schoolisstarting,andstudentsacrossthecountryareabout
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
从短期来看,企业使用绿色能源意味着更高的运营成本及产品价格;从长期来看,这将减少
某中学三名不到18岁的高中学生,在假期为寻找一时的刺激而到某商店盗窃,后被抓获。
以下产业发展规划常用分析方法中,属于分析阶段定量分析方法的是()。A.头脑风暴法
男性,36岁,头昏,乏力3年,血压21.3/13.3?kPa(160/100?m
3'末端有多聚腺苷酸的RNA是()。 A.mRNA B.rRNA C.tR
最新回复
(
0
)