首页
登录
职称英语
Hidden valley looks a lot like the dozens of other camps that dot the woods
Hidden valley looks a lot like the dozens of other camps that dot the woods
游客
2024-06-02
14
管理
问题
Hidden valley looks a lot like the dozens of other camps that dot the woods of central Maine. There’s a lake, some soccer fields and horses. But the campers make the difference. They’re all American parents who have adopted kids from China. They’re at Hidden Valley to find bridges from their children’s old worlds to the new. Diana Becker of Montville, Maine, watches her 3-year-old daughter Mika dance to a Chinese version of "Twinkle, Twinkle Little Star." "Her soul is Chinese," she says, "but really she’s growing up American."
Hidden Valley and a handful of other "culture camps" serving families with children from overseas reflect the huge rise in the number of foreign adoptions, from 7,093 in 1990 to 15,774 last year. After cutting through what can be miles of red tape, parents often come home to find a new dilemma. "At first you think, ’I need a child’," says Sandy Lachter, who with her husband, Steve, adopted Amelia, 5, from China in 1995. "Then you think, ’What does the child need?’"
The culture camps give families a place to find answers to those kinds of questions. Most grew out of local support groups. While parents address weighty issues like how to raise kids in a mixed-race family, their children just have fun together such as riding horses and singing Chinese songs. "My philosophy of camping is that they could be doing anything, as long as they see other Chinese kids with white parents," says the director, Peter Kassen.
The camp is a continuation of language and dance classes many of the kids attend during the year. "When we rented out a theater for ’Mulan’, it was packed," says Stephen Chen of Boston. Classes in Chinese language, art and calligraphy (书法) are taught by experts, like Renne Lu of the Greater Boston Chinese Cultural Center. "Our mission is to preserve the heritage," Lu says.
Kids who are veteran campers say the experience helps them understand their complex heritage. Sixteen-year-old Alex was born in India and adopted by Kathy and David Brinton of Boulder, Colo. , when he was 7. "I went through a stage where I hated India, hated everything about it," he says. "You just couldn’t mention India to me." But after six sessions at the East India Colorado Heritage Camp, he hopes to travel to India after he graduates from high school next year.
Camp can be a learning experience for the whole family. Whitney Ning, 23, a counselor for four years, says the Korea Heritage Camp helped her become closer to her parents. "They were hesitant at first," she says, "but when they saw how much it meant to me, they became very supportive." Sometimes the most direct route around the world is across a campfire. [br] Which one is NOT the advantage of culture camp?
选项
A、Children can learn a lot in culture camp.
B、Parents can find the keys to the questions in bring up their adopted children.
C、It demonstrates the increasing tendency of foreign adoptions.
D、Adopted children can have a better perception of their complicated heritage.
答案
C
解析
V本题考查细节,问“以下哪项不是文化营所具有的优点”。短文第二段提到“Hidden Valley and a handful of other ’culture camps’ serving families with children from overseas reflect the huge rise in the number of foreign adoptions, from 7,093 in 1990 to 15,774 last year.”由此句话可以看出,文化营的成立反映了美国家庭领养外国孩子的数量正在迅速上升,但这句话反映的是一个事实,而非文化营所具有的优点。因此C项“反映了领养外国孩子量呈上升趋势”没有涉及文化营的优点,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3616838.html
相关试题推荐
Hiddenvalleylooksalotlikethedozensofothercampsthatdotthewoods
Hiddenvalleylooksalotlikethedozensofothercampsthatdotthewoods
Hiddenvalleylooksalotlikethedozensofothercampsthatdotthewoods
[originaltext]Hiddenpassengerstravelinginships,trains,orevencarsc
[originaltext]Hiddenpassengerstravelinginships,trains,orevencarsc
[originaltext]Hiddenpassengerstravelinginships,trains,orevencarsc
[originaltext]Hiddenpassengerstravelinginships,trains,orevencarsc
[originaltext]Hiddenpassengerstravelinginships,trains,orevencarsc
[originaltext]Hiddenpassengerstravelinginships,trains,orevencarsc
Thediscoveryofgoldinthevalleyswill______thepoormountainarea.A、enhanc
随机试题
AcademyAwardnominees(被提名的人)whogohomeempty-handedmaynothaveashinyO
[audioFiles]2017m2x/audio_ezfj_011_201702[/audioFiles]FindingPeaceofMind
目前使用的防杀病毒软件的作用是()。A.检查计算机是否感染病毒,清除已感染的全
爸爸很快为小路找了个继母,继母对小路并不好,不让爸爸给小路筹集学费。而小路的生母
以下关于磁盘碎片整理程序的描述中,正确的是()A.磁盘碎片整理程序的作用是延长
根据我国《中华人民共和国合同法》的规定,在()情况下合同无效。A、一方以
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A
共用题干 徐先生从事销售工作,收入不菲但比较不稳定。由于经常外出做业务,徐先生
下列关于“老龄化”的表述,哪项是正确的?()A.人口的年龄结构金字塔不直接反
SuddenlyitoccurredtoCharlie_________
最新回复
(
0
)