首页
登录
职称英语
[originaltext] (26)A few months ago, millions of people in London heard alarms
[originaltext] (26)A few months ago, millions of people in London heard alarms
游客
2024-05-28
57
管理
问题
(26)A few months ago, millions of people in London heard alarms all over the town. Emergency services, the fire departments, the police, hospitals and ambulances stood by, ready to go into action. In railway and underground stations, people read notices and maps, which told them where to go and what to do in the emergency. (26)This was Exercise Floodcall, to prepare people for a flood emergence. London wasn’t flooded, yet. But it is possible that it would be. In 1236 and in 1663, London was badly flooded. In 1928, people living in Westminster, the heart of London, drowned in floods. And in 1953, 100 people, living on the eastern edge of the London suburbs, were killed again in the floods. At last, Greater London Council took action to prevent this disaster from happening again. (27)Though a flood wall was built in 1980s, Londoners still must be prepared for the possible disaster. If it happens, 50 underground stations will be under water. Electricity, gas, and phone services will be out of action. Roads will be drowned. It will be impossible to cross any of the bridges between North and South London. Imagine! London will look like the famous Italian city, Venice. (28)But this Exercise Floodcall didn’t cause panic among Londoners. Most people knew it was just a warning. One lady said, "It’s a flood warning, isn’t it? The water doesn’t look high to me."
选项
A、Most Londoners were frightened.
B、Most Londoners became rather confused.
C、Most Londoners took Exercise Floodcatl calmly.
D、Most Londoners complained about the trouble caused by Exercise Floodcall.
答案
C
解析
综合理解题。本文末尾提到多数人知道这只不过是一个预警,其中有一位女士也表示这只是洪水警报,水位看起来并不高。可见人们对待这次演习的态度是平静的。故选择C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3609716.html
相关试题推荐
[originaltext]America’snationalsymbol--theBaldEagle--almostwentextinct20
[originaltext]America’snationalsymbol--theBaldEagle--almostwentextinct20
[originaltext](26)Afewmonthsago,millionsofpeopleinLondonheardalarms
[originaltext](26)Afewmonthsago,millionsofpeopleinLondonheardalarms
[originaltext](26)Afewmonthsago,millionsofpeopleinLondonheardalarms
[originaltext]M:Hello,Janet.I’mgladtoseeyouback.Didyouhaveaniceho
[originaltext]W:Goodmorning,I’mVictoriaPorter.HowcanIhelpyou?M:Good
[originaltext]W:Goodmorning,I’mVictoriaPorter.HowcanIhelpyou?M:Good
[originaltext]M:I’venevertastedsuchtastysoup.IwishIhadtherecipeandI
[originaltext]M:I’venevertastedsuchtastysoup.IwishIhadtherecipeandI
随机试题
[audioFiles]2015m3s/audio_ezfj_ezflisteningd_20151_189[/audioFiles]
PassageOne[br]Whatdoes"transportedwithjoy"inParagraph2mean?Filledwit
RestrictingtheproblemofThirdWorldcountriestohungeralone—althoughnot
【S1】[br]【S6】for→despite或在for后面加all介词误用。此句正常的逻辑应该是“‘尽管’我们有缺点和困难,但还是被他人接纳”,而不是“‘
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
运动员在高温高湿环境下训练会引起机体内环境紊乱,机体内环境是指() A.血液
完带汤主治病证的病机包括A.肝气郁结 B.中气下陷 C.脾气虚弱 D.湿浊
商业银行办理个人存款应该遵循的基本原则有()。A.存款自愿 B.取款自由
(2021年真题)市场中,出现“逆向选择”或劣势产品驱逐优势产品的原因是()。A
水利工程勘测设计失误等级不包括( )。A.一般勘测设计失误 B.严重勘测设计失
最新回复
(
0
)