首页
登录
职称英语
Cordia Harrington was tired of standing up all day and smelling like French
Cordia Harrington was tired of standing up all day and smelling like French
游客
2024-05-22
21
管理
问题
Cordia Harrington was tired of standing up all day and smelling like French fries at night. A property developer, she also owned and operated three McDonald’s franchises, but as a divorced mother of three boys, she yearned for a business that would provide for her children and let her spend more time with them.
Her aha moment struck, after she was nominated in 1992 to be on the McDonald’s bun committee. "The other franchisees, all men, thought that was funny because of the word bun," she recalls. "But the joke was on them: They didn’t know the company would be picking me up in a corporate jet to see bakeries around the world!"
The experience opened her eyes to business possibilities. When McDonald’s decided it wanted a new bun supplier, Harrington became determined to win the contract, even though she had no experience running a bakery.
Harrington studied the bakery business and made sure she was never off executives’ radar. "If you have a dream, you can’t wait for people to call you," she says. "So I’d visit a mill and send them photos of myself in a baker’s hat and jacket, holding a sign that said ’I want to be your baker.’" After four years and 32 interviews, her persistence paid off.
Harrington sealed the deal with a handshake, sold her franchises, invested everything she owned, and borrowed $13.5 million. She was ready to build the fastest, most automated bakery in the world.
The Tennessee Bun Company opened ahead of schedule in 1997, in time for a slump in U. S. fast-food sales for McDonald’s. Before Harrington knew it, she was down to her last $20,000, not enough to cover payroll. And her agreement with McDonald’s required that she sell exclusively to the company. "I cried myself to sleep many nights," she recalls. "I really did think I am going to go bankrupt."
But Harrington worked out an agreement to supply Pepperidge Farm as well. "McDonald’s could see a benefit if our production went up and prices went down, and no benefit if we went out of business," she says. "That deal saved us."
Over the next eight years, Harrington branched out even more: She started her own trucking business, added a cold-storage company, and now has three bakeries producing fresh buns and frozen dough.
Grateful for the breaks she’s had, Harrington is passionate about providing opportunities to all 230 employees. "Financial success is the most fun when you can give it away," she says. "We had a project that came in under budget one year, and we gave each of our project managers a car with a big bow!" [br] McDonald’s allowed Harrington’s bakery to break the agreement and supply Pepperidge Farm because it got ______ from it.
选项
答案
a benefit
解析
由空前的got可知,本空应填一名词(短语)。根据题干中的McDonald’s, agreement和supply Pepperidge Farm定位到第七段。该段首句But表转折,说明了Harrington找到走出困境的办法;引言部分给出了具体的解释:如果Harrington公司的产量上去而价格又下来,麦当劳会从中受益(see a benefit),由此可知,a benefit即为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3606300.html
相关试题推荐
[originaltext]W:IthinkI’lltakemymothertothatFrenchrestaurantonMain
[originaltext]W:IthinkI’lltakemymothertothatFrenchrestaurantonMain
[originaltext]W:IthinkI’lltakemymothertothatFrenchrestaurantonMain
[originaltext]W:IthinkI’lltakemymothertothatFrenchrestaurantonMain
[originaltext]W:IthinkI’lltakemymothertothatFrenchrestaurantonMain
______(由于中法两国在历史、文化和地理位置的不同),ChineseandFrenchcuisinearetotallydifferent,
AlexisdeTocqueville,theFrenchpoliticalscientistismostfamousforhi
AlexisdeTocqueville,theFrenchpoliticalscientistismostfamousforhi
AlexisdeTocqueville,theFrenchpoliticalscientistismostfamousforhi
AlexisdeTocqueville,theFrenchpoliticalscientistismostfamousforhi
随机试题
Idon’tthinkyouhaveheardofthestorybeforeyouknewPeter,______A、don’tI
Wecanmakemistakesatanyage.Somemistakeswemakeareaboutmoney.But
[originaltext]Chinahasneverhiddenitsdesiretobecomeamajorforcein
路由器是在( )实现网络互联的设备。A.网络层 B.数据链路层 C.物理层
在汇总记账凭证账务处理程序下,平时编制记账凭证时可以填制()。A、一借一贷转账
在社区精神疾病患者的心理治疗工作中,下列最重要的原则是A:必须详细地收集病史,包
宋江、林冲和武松各自买了一辆汽车,分别是宝马、奥迪和陆虎。关于他们购买的品牌,吴
下列气体灭火剂中,灭火中有化学抑制作用的是()。A.二氧化碳 B.IG5
甲村为了灌溉A土地,与乙村签订了书面合同,约定甲村每年支付乙村1万元,甲村在乙村
除高频电阻焊除外,一般压焊都采用()。A.对接接头 B.搭接接头 C.
最新回复
(
0
)