首页
登录
职称英语
[originaltext] Time and time again, one may be warned, "Your name will be mu
[originaltext] Time and time again, one may be warned, "Your name will be mu
游客
2024-05-20
39
管理
问题
Time and time again, one may be warned, "Your name will be mud." Many have used the expression in the mistaken belief that it has something to do with the kind of dirt found in the streets or on unclean river bottoms. But the expression comes from the name of Doctor Samuel Alexander Mudd, a physician who fixed the broken leg of John Wilkes Booth, the man who killed President Abraham Lincoln. Doctor Mudd treated Booth’s injured leg without knowing who he was. A small group helped Booth to plan Lincoln’s murder. They were all caught and sentenced to death or prison terms. Doctor Mudd had nothing to do with Lincoln’s murder or with any of the men who had planned it. All seemed to show that he was an innocent man. But he had given some kind of help only to leave Booth to escape. This in itself was a crime then. And so, Doctor Mudd was sentenced to prison for life. In prison, Doctor Mudd saved many prisoners and guards in a yellow fever outbreak. President Andrew Johnson pardoned him in 1869, after the doctor had spent almost four years in prison. The American people considered the murder of Lincoln a heavy blow to them. It filled them with bitterness that lasted many years. They hated Booth very much and they also hated anybody who had helped the murderer in any way. Doctor Mudd was freed, but people never forgave him and his name passed into American folk speech as something bad, hateful. The Mudd family had also suffered a lot because of the name until not long ago.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. What does the expression "Your name will be mud" mean, according to tbe passage?
30. Why was Mudd sentenced to life imprisonment?
31. What would have happened to Mudd but for President Andrew Johnson’s pardon?
选项
A、He would have suffered a lot from the name.
B、He would have been thought of as a criminal forever.
C、He would have been sentenced to four years’ prison life.
D、He would have spent the rest of his life in prison.
答案
D
解析
选项中均以He would have虚拟语气开头以及其中的suffered,criminal,prison life等表明,本题可能考查某人过去可能会受到但实际没受到的惩罚。短文中提到,Mudd被判终生监禁,在狱中待了四年,Andrew Johnson总统赦免了他,使其重获自由,由此可推断,如果没有Andrew Johnson总统的赦免,Mudd很可能会在狱中度过余生。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3603059.html
相关试题推荐
[originaltext](32)Breakfastplaysanimportantpartinourdallylife,an
[originaltext](32)Breakfastplaysanimportantpartinourdallylife,an
[originaltext]M:Goodmorning,Ms.Smith.Welcometotoday’sshow.W:Thankyou
[originaltext]M:Goodmorning,Ms.Smith.Welcometotoday’sshow.W:Thankyou
[originaltext]W:Hello!M:Goodevening.IsthatMrs.Philips?W:Yes,itis.M
[originaltext]W:Hello!M:Goodevening.IsthatMrs.Philips?W:Yes,itis.M
[originaltext]W:IforgottotellyouthatFredcalledlastnighttoborrowyou
[originaltext]W:IforgottotellyouthatFredcalledlastnighttoborrowyou
[originaltext]W:IforgottotellyouthatFredcalledlastnighttoborrowyou
[originaltext]WhenJohnandVictoriaFallsarrivedinNewYorkCityfora
随机试题
Sheseldomgoestothetheatre,______?A、doesn’tsheB、doessheC、wouldsheD、wo
局领导欲了解本单位退休职工医药费支出情况,最适合的调查方式是( )。A.典型调
幼儿园的( )双重任务是我国幼儿园的一大特色,也是我国幼儿园的社会使命。A.安全
下图为某一水体四种藻类光合作用效率的研究结果(纵坐标表示光合速率的相对值)。
MytrainarrivesinNewYorkateighto′
关于低血糖的描述错误的是A:是一个独立的疾病B:血糖<2.8mmol/LC:
强心苷最严重的不良反应是A.眩晕、头昏等神经系统反应 B.头痛、失眠 C.视
2012年第三季度全国100个城市的公共就业服务机构市场中,用人单位通过公共就业
相互作用延缓或降低抗药性的联合用药是A.阿托品联用氯磷定 B.青蒿素联用乙胺嘧
隧道的附属设施包括()。A.通风设施 B.照明设施 C.安全设施 D.供
最新回复
(
0
)