首页
登录
职称英语
[originaltext] Emotional eating is when people use food as a way to deal wit
[originaltext] Emotional eating is when people use food as a way to deal wit
游客
2024-05-19
82
管理
问题
Emotional eating is when people use food as a way to deal with feelings instead of satisfying hunger. We’re all e-motional eaters to some extent. But for some people, emotional eating can be a real problem. Understanding what drives emotional eating can help people take steps to change it. One of the biggest myths about emotional eating is that it’s prompted by negative feelings. Yes, (33) people often turn to food when they’re stressed out, lonely,sad, anxious, or bored. But emotional eating can be linked to positive feelings too, like the romance of sharing dessert on Valentine’s Day or the celebration of a holiday feast. Sometimes emotional eating is tied to major life events,like a death or a divorce. More often,though,it’s the countless little daily stresses that cause someone to seek comfort or distraction in food. (34) Emotional eating patterns can be learned;A child who is given a candy after a big achievement may grow up using a candy as a reward for a good job. A kid who is given cookies as a way to stop crying may learn to link cookies with comfort. It’s not easy to unlearn these patterns. But it is possible. And it starts with an awareness of what’s going on. However,even when we understand what’s going on,many of us still need help breaking the cycle of emotional eating. (35) It’s not easy—especially when it has already led to weight and self-esteem issues. So don’t do it alone when you don’t have to. Take advantage of expert help as well as professionals who can put you on a path to a new and healthier relationship with food.
33. Which can trigger emotional eating according to the passage?
34. What do we learn about emotional eating patterns from the passage?
35. On what kind of occasion will the emotional eating turn to be difficult?
选项
A、Meat.
B、Sleep.
C、Hunger.
D、Loneliness.
答案
D
解析
文中提到,导致情绪性进食的最大因素之一是与消极的情绪有关,当人们压力过大、孤独、伤感、焦虑或无聊时,都会想吃东西。由此可知,孤独会导致情绪性进食,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3602296.html
相关试题推荐
[originaltext]Mostpeoplebelievethatregularhand-washingisthebestway
[originaltext]Mostpeoplebelievethatregularhand-washingisthebestway
[originaltext]Emotionaleatingiswhenpeopleusefoodasawaytodealwit
[originaltext]M:Hi,Allison.How’sitgoing?W:Busy!I’vebeenbusywithmyin
[originaltext]M:Hi,Allison.How’sitgoing?W:Busy!I’vebeenbusywithmyin
[originaltext]M:Hi,Allison.How’sitgoing?W:Busy!I’vebeenbusywithmyin
[originaltext]M:Hello,er...isthistheaccommodationoffice?W:Yes,howcanI
[originaltext]M:Hello,er...isthistheaccommodationoffice?W:Yes,howcanI
[originaltext]W:Excuseme.I’mafraidI’mabitlost.I’mlookingforthelibr
[originaltext]W:Excuseme.I’mafraidI’mabitlost.I’mlookingforthelibr
随机试题
WhoistelephoningMary?[br][originaltext]W:Hello.M:Hello.ThisisFred,M
Youwillhearfivepeopletalkingaboutworkshopstheyhaverecentlyattended
ResearchersinBritainaretellingschoolsthatchildrenshouldbedoingmore
Theworldhasexperienced【L1】______urbangrowthintherecentdecades.Asmu
[originaltext]W:Hi,Sam,IhatetobotheryoubutIwonderifIcouldhaveaw
[originaltext]Whenwethinkofgames,thereareallkindsofthings.Maybeyou’
[已过时]因采矿和建设使植被受到破坏,必须采取的措施是( )。A.覆土整治,改
近几年来,我国开始对国内20个制造业行业中820家企业的采购经理进行月度问卷调查
下列关于工作的时间参数的表述,正确的是()。A.工作的时间参数包括最早开始
最新回复
(
0
)