首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Mark,these days we all know that time is money. So why is your
[originaltext]W: Mark,these days we all know that time is money. So why is your
游客
2024-05-19
61
管理
问题
W: Mark,these days we all know that time is money. So why is your company working on a new form of transport which will go from London to New York in 37 hours,when we can already get there in seven?
M: Well,it’s true that people traditionally want to get to their destination as quickly as possible,but I think everyone would agree that there is nothing pleasant about flying in a small, crowded passenger jet. That’s why I’ve developed the Aircruise concept. It aims to carry people to their destination in comfort and style.
W: So what is an Aircruise? Is it a type of plane?
M: No,it’s not. (19) It is proposed that the Aircruise will be a huge kite-shaped airship. (20) It will fly at 12,000 feet, but it would be able to fly at just a few hundred feet above the ground if there was something interesting to see on the ground.
W: It sounds like a sort of luxurious hot air balloon.
M: Well, the plan is that it will be powered, not by hot air, but another type of air, hydrogen. With hydrogen as the fuel , you’d be able to reach speed of around ninety miles per hour. It would be pollution-free, and what’s more, it’d be completely silent!
W: Weren’t they very dangerous?
M: (21) They were rather. But technology has moved on a good deal,and scientists are looking for ways that we can create transport options that are more sustainable and kinder to the environment.
W: So,is it actually going into production?
M: Not yet, (22) but it is certainly gaining a lot of attention.
19. According to the conversation, what is an Aircruise?
20. What does the man say about an Aircruise?
21. How dangerous does the man think an Aircruise is?
22. How does the man feel about the future of this Aircruise concept?
选项
A、It can fly under 12,000 feet.
B、It is small and crowded.
C、It is good to the environment but a little bit noisy.
D、It is faster than passenger jet.
答案
A
解析
男士提到,Aircruise的飞行高度是12,000英尺,但如果要观赏地面上有趣的东西的话,它也能在仅仅几百英尺的高度飞行。他还提到它决不同于那些又小又拥挤的客机,虽然速度要慢很多,但是非常舒适惬意,而且既环保又安静。故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3602230.html
相关试题推荐
[originaltext]Didyoueverwonderwhathappenswhensomethingfunnyhappens
[originaltext](30)IfyouhaveeverdriveninLosAngeles,youknowthatpeop
[originaltext](30)IfyouhaveeverdriveninLosAngeles,youknowthatpeop
[originaltext]W:Mark,thesedaysweallknowthattimeismoney.Sowhyisyour
[originaltext]W:Mark,thesedaysweallknowthattimeismoney.Sowhyisyour
[originaltext]W:Mark,thesedaysweallknowthattimeismoney.Sowhyisyour
[originaltext]W:Mark,thesedaysweallknowthattimeismoney.Sowhyisyour
[originaltext]W:Wanttoknowhowtoimprovesportsperformanceorwhatmakesa
[originaltext]Youprobablyheard"drinkyourmilk"allthetimefromyourp
[originaltext]EverytenyearstheUnitedStatesgovernmentcountsthenatio
随机试题
Theyarehavingtheirhouse(paint)______.painted他们正粉刷房子。本题要求过去分词作宾补。
Whatisthepurposeofthefirstparagraph?[br]Generallyspeaking,soccerisc
Womenmightbeonamoreevenfootingatwork,butathometheircareerstend
Canyouimaginehowyouwouldfeelifyoufelldangerouslyillandcouldnot
Theindustrialagehasbeentheonlyperiodofhumanhistoryinwhichmostp
男性,39岁,反复晕厥,抽搐2天。查体:心率38次/分,律齐,心尖区
临床自动化分析仪主要测定的是( )。A.发射光强度 B.吸光度 C.反射光
患者,女性,30岁,6年前和两年前分别足月顺产一男孩和一女孩,4个月前有一次宫外
依照《开放式证券投资基金试点办法》规定,()开办开放式基金单位的认购、申购和赎回
下列关于联合试运转费的描述中,正确的有()。 A.联合试运转费包括由
最新回复
(
0
)