首页
登录
职称英语
[originaltext] Scientists think it will be possible to record people’s dream
[originaltext] Scientists think it will be possible to record people’s dream
游客
2024-05-17
86
管理
问题
Scientists think it will be possible to record people’s dreams and then interpret them, according to a new report. They claim to have developed a system which allows them to record higher level brain activity. Dr. Moran Cerf told the journal Nature:" We would like to read people’s dreams. "
(29) Previously the only way to access people’s dreams is for psychologists to ask about them after the event and try to interpret them. But Dr. Cerf told the BBC: "There’s no clear answer as to why humans dream. And one of the questions we would like to answer is when do we actually create this dream. "
The scientist believes his latest research shows that certain brain cells are linked with specific objects or concepts. He found that a particular cell lit up when a volunteer thought about Marilyn Monroe. (30) If a database was built up identifying various cells with concepts and objects,it would allow them to "read the subject’s minds" .according to Dr. Cerf.
(31) However,Dr. Roderick Oner,a clinical psychologist and dream expert,said that this method would be of limited help when it came to interpreting complicated dreams. In addition to get a detailed picture of individual cells subjects had to have equipments implanted deep in the brain using surgery.
However,Dr. Cerf said he hoped that it would be possible at a later stage to monitor people without invasive surgery. He said it would be "wonderful" to be able to read the minds of coma patients who are unable to communicate.
29. What did psychologists use to do if they wanted to access people’s dreams?
30. According to Dr. Cerf, what is the function of the database?
31. What does Dr. Roderick Oner think of Dr. Cerf s method?
选项
A、Recording people’s brain activities.
B、Restoring various dreams made by different subjects.
C、Interpreting the meaning of various dreams.
D、Identifying brain cells with concepts and objects.
答案
D
解析
文中提到,Dr.Cerf认为有些脑细胞是和特定的物体和概念有关联的。如果能够建立一个数据库,把不同的脑细胞和概念及物体联系起来,那么就能读懂人们的思想了。由此可见,这个数据库的功能是把脑细胞和概念及物体联系起来。故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3601656.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Goodmorning,Brian.MynameisSarahGreene.M:Welcometoour
[originaltext]W:Goodmorning,Brian.MynameisSarahGreene.M:Welcometoour
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]ManhattanIslandissurroundedontheeastbytheEastandHa
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
随机试题
Ofallthestorybooks,Ilikethisone______.It’snotinterestingatall.A、ve
There’sNoPlaceLikeHome[A]Onalmostanynightoftheweek,
WhyWeDon’tLikeEnglishClassesI.People’s【T1】______of
__________(他们刚坐下)intheirseatsinthetheaterwhenthecurtainwentdown.Scarce
(2016年)下列项目中,影响上市公司计算报告年度基本每股收益的有( )。A.
海珠海区是一个新建小区,社区环境优美,绿树成荫,生活配套设施齐全。但由于种种原因
陈先生打算5年后买房,现在开始准备首付款,他每个月从收入中拿出5000元进行投资
验算地基承载力时,下列哪些选项是符合基础底面的压力性质的?() A.基础底面
《大秦帝国》《汉武大帝》《雍正王朝》……一部部歌颂盛世之治的文艺作品引来无数目光
在建设工程网络计划实施中,某项工作实际进度拖延的时间超过其总时差时,如果不改变工
最新回复
(
0
)