首页
登录
职称英语
[originaltext] Most Americans believe someone isn’t grown up until age 26,
[originaltext] Most Americans believe someone isn’t grown up until age 26,
游客
2024-05-14
63
管理
问题
Most Americans believe someone isn’t grown up until age 26, probably with a complete education, a full-time job, a family to support and financial independence, a survey said. (26)But they also believe that becoming an official grown-up is a process that, takes five years from about the age of 20, concluded the report from the University of Chicago’s National Opinion Research Center. The findings were based on a representative sample of 1 398 people over age 18 surveyed in person in 2002. (27)The poll found the following ages at which people expect the transitions to grow up status to be completed: Age 20.9 self supporting; 21.1 no longer living with parents; 21.2 full-time job; 22.3 education complete; 24.5 being able to support a family financially; 25.7 married; and 26.2 having a child. "There is a large degree of consensus across social groups on the relative importance of the seven transitions, "said Tom Smith, director of the survey. The only notable pattern of differences is on views about supporting a family, having a child and getting married. "Older adults and the widowed and the never-married do, " he added. "This probably reflects in large part a shift in values across generations away from traditional family values." (28)The most valued step toward reaching adulthood, the survey found, was completing an education, followed by fall-time employment, supporting a family, financial independence, living independently of parents, marriage and parenthood.
选项
A、Self supporting.
B、A full-time job.
C、Education completed.
D、Having a child.
答案
D
解析
细节辨认题 。四个选项的原文在短文中都出现了,本题解题的关键在于听清楚问题“根据2002年的调查,人们心目中成年的最后一个阶段是什么?”答案为D “养育子女”,这个阶段应在26.2岁完成,是最晚的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3598153.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B5】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B4】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
[originaltext]AccordingtoAlvinToffler,authorofthebestsellerFuture
[originaltext]AccordingtoAlvinToffler,authorofthebestsellerFuture
[originaltext]Itiscertainthateveryonelooksathiswatchorataclock
[originaltext]Itiscertainthateveryonelooksathiswatchorataclock
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow,Alaska.W:
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow,Alaska.W:
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow,Alaska.W:
随机试题
InSeptember,inBritain,youmayseealotofbirds【C1】______onroofsandt
BathBathbybusSeethesplendorofGeorgi
Itisallverywelltoblametrafficjams,thecostofpetrolandthequi
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputers
TheFrenchdivisionofMcDonald’shasrunadvertisementsthatincludedasur
关于监督施工单位按已批准的施工方案组织中的专项安全施工方案实施的说法,错误的是(
铲运机是一种能综合地完成()等工作的施工机械。A、铲土 B、装土 C、
下列哪种情形不属于医疗事故A.因不可抗力造成的不良后果 B.因患方原因延误诊疗
根据《个人外汇管理办法》和《个人外汇管理办法实施细则》,下列对于居民购汇的表述中
以下不属于钢梁安装质量验收主控项目的有()。A.焊缝探伤检验 B.涂装检验
最新回复
(
0
)