首页
登录
职称英语
Importance of Buying a House1.有人认为买房很重要2.也有人认为买不买房无关紧要3.我认为…
Importance of Buying a House1.有人认为买房很重要2.也有人认为买不买房无关紧要3.我认为…
游客
2024-05-13
66
管理
问题
Importance of Buying a House
1.有人认为买房很重要
2.也有人认为买不买房无关紧要
3.我认为…
选项
答案
Importance of Buying a House
There is a heated debate on the importance of buying a house with the soaring house prices. Those emphasizing the importance of buying a house maintain that living in your own house makes you feel better and more comfortable compared to that in a rented one. Besides, no investment is more rewarding than buying a house nowadays. Statistics from both home and abroad shows that owning a house guarantees an increase in assets.
Quite the contrary, many people say, buying a house is not that important. On one hand, a rented apartment can provide the same comfortable or even better life for people. This is especially true when many people have no money to decorate their houses after the big purchase. On the other hand, people can spend more money on other more profitable investment than involving in real estate, such as buying stocks or other art collections.
Personally, I think possessing a house is extremely important. At its core, a house is a shelter. After buying a house, people will become stable. What’s more important is that their children will also settle and can concentrate on study — children could get affected as they adapt themselves with the new places, teachers and creating new friends making them lag behind academically.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3596390.html
相关试题推荐
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfasterthan
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfasterthan
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfastert
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfastert
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfastert
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
随机试题
Beforethegeneralelectionmanyseniorcitizenssignedthe______againstthes
【B1】[br]【B6】[audioFiles]audio_eufm_j67_007(20082)[/audioFiles]victim
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入答题纸的对应栏内。 [说明]某
范女士、50岁、汉族、湖北人、某初中教师、身高160厘米、体重70公斤、血压12
评估对象位于某市某区,建成于2015年,用途为商业出租,总楼层为地上2层,地下1
国务院金融稳定发展委员会办公室2019年7月20日对外宣布,为贯彻落实党中央、国
药品不良反应按其发生机理可分为A、B、C三种类型,其中属于B型不良反应的是A.毒
公募证券与私募证券的不同之处在于()。 A.审核的严格程度不同B.发行对象
根据《药品管理法》,未经批准进口药品可以依法减轻或免予处罚的是()A.进口少量境
达芬奇公司是一家研发及生产医疗级可穿戴设备的企业,所在产业方兴未艾。达芬奇公司并
最新回复
(
0
)