首页
登录
职称英语
[originaltext] Benjamin Franklin was a writer, printer, inventor and diplomat
[originaltext] Benjamin Franklin was a writer, printer, inventor and diplomat
游客
2024-05-13
53
管理
问题
Benjamin Franklin was a writer, printer, inventor and diplomat. He was the only person to sign four historic documents. They are the Declaration of Independence, the Treaty of Alliance with France, the Treaty of Peace with Great Britain and the Constitution of the United States.
Benjamin Franklin was born in Boston, Massachusetts. He left school at the age of ten because his parents could not pay for his education. He taught himself mathematics, science and five foreign languages. He worked for several printers. Then he bought his own print shop. He wrote and published a newspaper called the Pennsylvania Gazette. He became well known as the paper became successful. Franklin had even more success with a publication called Poor Richard’s Almanac. It was famous for wise sayings that people still use today. Here is one: "Early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy and wise."
Benjamin Franklin was also a scientist. His experiments proved that lightning is a current of electricity. He invented the lightning rod to protect buildings from damage. He also invented a stove that heated a room more effectively than others.
Benjamin Franklin wanted to improve life in Philadelphia when he served as its postmaster. He helped establish the first library and. organized a fire department. He started a program to light city streets, gathered money to open a hospital and helped establish the city’s first university.
As we all know, Benjamin Franklin also helped establish the United States government by helping to write the Declaration of Independence and the Constitution.
选项
A、Benjamin Franklin was a great scientist.
B、Benjamin Franklin signed four historic documents in his lifetime.
C、Benjamin Franklin didn’t leave school until he was twenty.
D、Benjamin Franklin once had his own print shop.
答案
C
解析
Which of the following statements is NOT true according to the passage?
信息明示题。文章第二段提到,弗兰克林十岁就辍学了,因为他的父母供不起他上学,因此C正确。A、 B、D三项在文章中均有依据,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3596014.html
相关试题推荐
[originaltext]VirginiaBrownisintheninthgradeatAshleyHighSchoolS
[originaltext]VirginiaBrownisintheninthgradeatAshleyHighSchoolS
[originaltext]VirginiaBrownisintheninthgradeatAshleyHighSchoolS
[originaltext]InAmerica,driver’seducationispartoftheregularhighsc
[originaltext]InAmerica,driver’seducationispartoftheregularhighsc
[originaltext]M:Ihaveaspecialguesttoday,Shirley.Shirley,youtrulyhave
[originaltext]M:Ihaveaspecialguesttoday,Shirley.Shirley,youtrulyhave
[originaltext]W:Hi,Chad.Whatareyoureading?M:Oh,(23)theannualairtra
[originaltext]W:Hi,Chad.Whatareyoureading?M:Oh,(23)theannualairtra
[originaltext]W:Hello,Peter.Doyoufeellikegoingfishingwithus?M:Gofi
随机试题
Futuristshaveidentifiedtwochangesthatseemtobecentraltocontemporar
Racket,din,clamor,noise,whateveryouwanttocallit,unwantedsoundis
Don’tSayIt’sGlobalWarmingA)AsTexasendurestheslow,a
HowlongdoAmericansspendadayinfrontofacomputerorotherelectronicdev
Startinginthemid-1990s,majorAmericancitiesbeganaradicaltransforma
W公司想要对本单位的内部网络和办公系统进行改造,希望通过招标选择承建商,为此,
()可满足目标人群部分营养需求的特殊医学用途配方食品。A.一般全营养配方食品
患者,女,33岁。咽喉肿痛,头痛面赤,应选与荆芥、桑叶等配伍的药物是()A
患者男,60岁。曾有肝硬化、食管静脉曲张破裂出血病史两年,因突然呕血800mL,
(____)每年至少参加1次变电设备运维细则培训。专业管理人员$;$运维人员$;
最新回复
(
0
)