首页
登录
职称英语
[originaltext] The diamond is considered the most famous and valuable jewel
[originaltext] The diamond is considered the most famous and valuable jewel
游客
2024-05-09
26
管理
问题
The diamond is considered the most famous and valuable jewel in the world. A diamond is a symbol of wealth.
(26)Diamonds were made as a result of great volcanic heat and pressure.A volcano is a mountain with a hole on the top. A volcano can be very dangerous because when it is active it sometimes explodes and cause great damage.
(28)(27) Diamonds were pushed towards the surface of the earth-millions of years ago by a number of great volcanic explosions. It is in the narrow volcanic pipes that diamonds are found. (28)They are also found among the sand and stones of certain river beds, and in a few places on the floor of the sea. For they were washed down the mountain sides by the rain.
Diamonds are very rare. There are not many diamond pipes or diamond-producing rivers in the world.During the last century adventurers from Europe went to Brazil, because they had heard that there were diamonds in the River Amazon. Many of these early diamond miners died of illness or were lost forever in the great forests. But some returned home rich. They were lucky enough to enjoy their lives.
(28)The earliest known diamonds were found in India many centuries ago. The most recent and exciting discoveries have been made in eastern Russia. But most of the world’s diamonds now come from Congo, from Tanzania--which has the largest diamond mine in the world and from South Africa.
选项
A、Diamond-producing rivers are located far away the mountain sides.
B、Diamonds can be formed without volcano heat and pressure.
C、Volcano explosions brought some diamonds up to the earth surface.
D、Explosions of the volcano can damage diamonds as well.
答案
C
解析
细节辨认题 。钻石的形成是火山高热度高压的结果(great volcanic heat and pressure),而且火山喷发能将钻石带到地球表面,并没有提到火山喷发对钻石可能造成毁坏。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3591545.html
相关试题推荐
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]Thediamondisconsideredthemostfamousandvaluablejewel
[originaltext]Thediamondisconsideredthemostfamousandvaluablejewel
[originaltext]W:3346791.M:Isthatyou,Sue?W:Who’scalling?M:ThisisMik
[originaltext]W:3346791.M:Isthatyou,Sue?W:Who’scalling?M:ThisisMik
[originaltext]W:3346791.M:Isthatyou,Sue?W:Who’scalling?M:ThisisMik
[originaltext]M:Hello.W:Hello,John.ThisisFlorenceRichardson.I’msorry
[originaltext]M:WouldyoulikeacopyofprofessorSmith’s.article?W:Thanks
[originaltext]M:WouldyoulikeacopyofprofessorSmith’s.article?W:Thanks
[originaltext]M:WouldyoulikeacopyofprofessorSmith’s.article?W:Thanks
随机试题
A.actionB.butC.distractedD.absurdE.analogiesF.pullG.copyH.
瓷器(porcelain)起源于中国,是中华民族对世界文明做出的伟大贡献。“瓷器”与国家名“中国”在英文中同为一词。这一现象充分说明精美的中国瓷器完全可
[originaltext]W:HowwasyourtriptoLondon?You’vebeentoBritainbefore,ha
[originaltext]W:Hi,Bill,howisitgoing?M:Oh,hi,Jan.I’mOK.Howabouty
Thelibrarianwantsallthebooks(borrow)______tobereturnedbeforetheendof
在以下关于格式塔(Gestalt)心理学的叙述中,哪一条是完全正确的?()A
从所给的四个选项中,选择最合适的一个,使之符合左边四个图形的规律性:
心肺复苏"CAB"中的"B"是指A.人工呼吸 B.气道开放 C.人工循环
1.职业道德的要求为我们提供了具有普遍性的导向与约束的规范,但现实生活的复杂性和
根据《建筑设计防火规范》,以下对避难走道的设置要求,说法正确的是()。A.避难
最新回复
(
0
)