首页
登录
职称英语
[originaltext] If you take a look at the Commerce Department’s National Broa
[originaltext] If you take a look at the Commerce Department’s National Broa
游客
2024-05-08
48
管理
问题
If you take a look at the Commerce Department’s National Broadband Service map, you will see that many parts of rural America still don’t have a broadband Internet connection. It might look like sparsely populated areas, but in reality 28 percent of Americans don’t use the Internet, according to the NY Times. (33)A lot of times, as the article explains, it’s not for lack of want, but because these people simply don’t have access. Only 68 percent of Americans have access to broadband, according to a survey of 54 000 people completed by the Commerce Department. (34)Some people in Thomasville, Alabama, have had to resort to driving to their local library’s parking lot to get a wireless signal. The librarian took pity on them and now leaves the router on all night. If you need the password, it’s posted on the library door. The US government promised that 98 percent of Americans will get wireless Internet in the next five years. This map shows how important that goal really is. With no way to go to school remotely, find out if there is a disaster in the area immediately or even chat with a customer service representative, Americans without web access are at a disadvantage. Even though chances are most of these people just want to be able to have a Facebook account and watch YouTube videos, they still deserve the right to be connected to the rest of the world.
33. Why do so many Americans still have no broadband?
34. What do people in Thomasville do if they want to use broadband?
35. What’s the main idea of the passage?
选项
A、Lots of work needs to be done to provide broadband service in rural America.
B、The broadband is of great benefits to people.
C、The lack of web access makes Americans at a disadvantage.
D、The people in rural areas have rights to use broadband.
答案
A
解析
主旨大意题。短文主要介绍了在人口稀少的偏远地区,很多美国人都没有使用网络。出现这种情况,不是因为人们不想使用,而是没有途径。短文最后还概括了宽带的作用。由此可知,本文主要是想表达美国的乡村仍然需要普及宽带服务。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3590092.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromse
[originaltext]Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromse
[originaltext]Robertrecentlyattendedalectureonsafetyataneighborhoo
[originaltext]Robertrecentlyattendedalectureonsafetyataneighborhoo
[originaltext]Afewmonthsago,millionsofpeopleinLondonheardalarmsa
[originaltext]Afewmonthsago,millionsofpeopleinLondonheardalarmsa
[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouareoneofthewomentaxidriversin
[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouareoneofthewomentaxidriversin
[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouareoneofthewomentaxidriversin
[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouareoneofthewomentaxidriversin
随机试题
Thecommandersaidtohistroopsthat___________________________(在任何情况下都不允许敌人踏
Entertheinformationage.Informationistherawmaterialformanyoftheb
Mostvolcanoesarequiet.Theyrest【B1】______forhundredsofyears.Noone
Mythsandlegendsofthesupernaturalshroudtheearlyhistoryofwriting,a
[originaltext]HongKongKungfumoviesuperstarJackieChanpocketedtheBes
[originaltext]Insportsthesexesareseparate.Womenandmendonotrunor
浅层核子仪和中层核子仪两种核子仪都是用于检测材料的密度和湿度的,工作原理基本一样
下列各项中,不符合申请个人汽车贷款条件的是()。A.具有有效身份证明、固定和
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
薪酬体系的类型包括( )。A.专业薪酬体系 B.岗位薪酬体系 C.技能薪酬
最新回复
(
0
)