首页
登录
职称英语
The Environmental Protection Agency unveiled a detailed proposal Wednesday
The Environmental Protection Agency unveiled a detailed proposal Wednesday
游客
2024-05-07
60
管理
问题
The Environmental Protection Agency unveiled a detailed proposal Wednesday for using the government’s regulatory powers to curb greenhouse gas emissions—reassuring foreign allies of the U.S. commitment to fight climate change and warning Congress that the administration will act on its own if lawmakers fail to address the issue. The rules would force new or substantially modified industrial plants emitting at least 25,000 tons of greenhouse gases a year to employ "best available control technologies and energy-efficiency measures" to minimize emissions.
The agency unveiled its proposal hours after Senate Democrats introduced their version of the global warming bill that passed the House in June, and as international climate negotiators gathered in Bangkok, Thailand, to prepare for global warming treaty talks in Copenhagen in December. The EPA and Senate actions stoked(激起 ) optimism among environmentalists and others. Some had voiced concern that reaching agreement in Copenhagen could be difficult if the Senate failed to act, because other countries might conclude that the United States was not prepared to take the steps it has urged other developed nations to take. Both the new Senate bill and the EPA’s proposed regulations address that concern. "We are not going to continue with business as usual while we wait for Congress to act," EPA Administrator Lisa Jackson told a climate conference in Los Angeles.
She said that the proposal "allows us to do what the Clean Air Act does best: Reduce emissions for better health, drive technology innovation for a better economy, and protect the environment for a better future, all without placing an undue burden on the businesses that make up the better part of our economy." Senators also were aware of the global implications. "We’re geared to move this and hopefully get it to the floor before the Copenhagen summit." said Sen. John F. Kerry, who co-wrote the climate bill with Sen. Barbara Boxer. "I think we’re going to make it."
The EPA rules would mimic how the agency forces power plants and factories to install "scrubbers" and other means of limiting many types of air pollutants. But it’s unclear exactly how it would apply to greenhouse gases, which scientists blame for climate change. Researchers are innovatively investigating commercial-scale methods to capture and store carbon emissions from coal plants, for example. The new proposal follows one announced by President Obama and automotive executives in May to regulate greenhouse gas emissions from cars and trucks. The automotive regulations, which would take effect in 2012, stemmed from a 2007 Supreme Court decision that carbon dioxide and other greenhouse gases are pollutants subject to regulation under the Clean Air Act.
Therefore, the EPA said, it was required to control greenhouse gases from industrial sources too. Industry groups disputed that logic. The latest proposal must move through a lengthy process of comments and reviews, and will probably encounter legal challenges. [br] What does the last sentence in the last paragraph imply?
选项
A、The proposal will not take effect for its limitation.
B、The latest proposal may not be approved by the country’s legal institutions.
C、The businessmen question the reason for controlling greenhouse gases.
D、The latest proposal is destined not to be passed by comment and review.
答案
B
解析
根据题干关键词last sentence,last paragraph定位到原文最后一句:The latest proposal must move through a lengthy process of comments and reviews,and will probably encounter legal challenges.可知新提案将经历一个漫长的争论和评议过程,也很有可能会遇到来自法律方面的挑战,即法律机构可能会不认可新的提案,故选B项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3588432.html
相关试题推荐
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexplode
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexplode
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexplode
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
Ifdevelopingcountrieswanttopreventthegrowthofenvironmentalrefugees,it
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
随机试题
Itwasno_____thathiscarwasseennearthebankatthetimeoftherobbery.A、c
[originaltext]W:Hi,Larry,areyouwaitingtoseeProf.Gilmore,too?M:Yah,
可用于儿童智力发展评价的测验有哪些?
用木瓜蛋白酶将IgG分子水解为()A.2个Fab片段和Fc段 B. C.
测定粗骨料的压碎指标时,规定的加荷值为()。A.50kN B.100kN C
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
水源保护要求中,在地表水源一级保护区内应执行的规定保护( )。A.保护区内现有
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
大叶性肺炎的主要病理学特征是A.浆液性炎 B.纤维素性炎 C.化脓性炎 D
下列产品中,属于消费税征税范围的是()。A.卡丁车 B.铅蓄电池 C.
最新回复
(
0
)