首页
登录
职称英语
Recently Broadpoint Communications, a fledg-ling(刚起步的)media company, started
Recently Broadpoint Communications, a fledg-ling(刚起步的)media company, started
游客
2024-05-04
20
管理
问题
Recently Broadpoint Communications, a fledg-ling(刚起步的)media company, started handing out free long-distance telephone calls. In Britain, Dix-ons, an electrical retailer, is giving away Internet access.
No wonder there has been a ravenous(贪婪的)response. The switchboard at Idealab, the company behind the computer offer, was jammed as a million people called on the day the offer was launched. Broadpoint has signed up 100,000 people in just under five weeks while Dixon’s Freeserve has become Britain’s biggest Internet-service provider after only six months.
The beneficiaries of such offers will soon learn there is a bill. Although many do not yet realize it, they are giving away a wealth of information about their incomes, hobbies and shopping habits. This is used to direct advertisements, which they have to endure as part of the original deal. Broadpoint’s callers get two minutes of free talking time in return for listening to one 10-15-second spot. The unlucky computer-owners cannot remove the advertisements dancing around their screen.
And the more they use their machines the harder they will find the advertisements to ignore. Advertisers can afford to be so generous only because the more they know about someone, the better they can target him with precise commercial messages. Even such a genteel(上流的)organization as the Pittsburgh Symphony Orchestra is using Broadpoint to approach three groups of customers in entirely different ways. Retired people are tempted by the appeal of the classics. Professionals hear about the exclusivity and sophistication of the concert hall. College students are asked to believe it is cool to tell their tuttis from their double-stops.
Yet consumers may be underselling themselves. By handing out personal details piecemeal to lots of sources, they are failing to extract full economic value from the information. As well as receiving too many ads, they may suffer breaches of privacy, a particular problem on the web. Advertisers could do better, too. Even the most trusted are collecting only a very partial picture of their customers, and nothing about the customers of rivals.
There may be a better approach, say John Hagel, a management consultancy. Mr. Hagel describes "companies will become the caretakers and brokers of information about consumers, selling it to businesses while protecting consumers’ privacy. "
These firms, which the authors inevitably dub "infomediaries", would collect all available information about consumers, including tracking the websites they visit, where they shop and what they buy in the physical world. They would then sell relevant morsels(only with permission)of this data for a cash fee that would be handed back to the consumer. As brokers, the firms could also use the data directly to look for products or services that genuinely suit the clients. In such cases they would take a cut of the products’ prices. [br] Which is the possible result that free goods or services bring to the company concerned in the passage?
选项
A、They may suffer a great loss.
B、They become greedier in knowing the consumers’ privacy.
C、They expand their business more quickly and make a big fortune.
D、They are found dishonest in handing out the merchandise.
答案
C
解析
事实细节题。分析见上题。仅Dixons公司的事例就可以说明采取这种大赠送的方式,能够使公司迅速发展,由此可知,选项[C]正确;其他三个选项文章中都没有提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3583696.html
相关试题推荐
PizzaHutPizzaHutwasstartedin1958,bytw
PizzaHutPizzaHutwasstartedin1958,bytw
PizzaHutPizzaHutwasstartedin1958,bytw
PizzaHutPizzaHutwasstartedin1958,bytw
PizzaHutPizzaHutwasstartedin1958,bytw
RecentlyBroadpointCommunications,afledg-ling(刚起步的)mediacompany,started
RecentlyBroadpointCommunications,afledg-ling(刚起步的)mediacompany,started
RecentlyBroadpointCommunications,afledg-ling(刚起步的)mediacompany,started
Ifyouwanttosetupacompany,youmust______(遵守官方规定的章程).complywiththeregul
[originaltext]Recentlyafive-yearstudywasconductedbytheCenterforCh
随机试题
WhichofthefollowingisNathanielHawthorne’smostnoteworthynovelinthewor
FromhumblebeginningsinagarageinMenloPark,Californiain1998,Google
当系统发生()短路故障时,短路点处非故障相的电压随零序阻抗的增大而升高。A.三
托梁的混凝土强度等级不应低于()。A.C20 B.C25 C.C30
各类私募基金募集完毕,私募基金管理人向基金业协会报送基金备案手续的内容不包括(
下列哪个不是表面活性剂的作用()A.润湿剂 B.乳化剂 C.黏合剂
子宫颈癌的好发部位是()。A.宫颈阴道部 B.宫颈鳞-柱状上皮交界处 C.子
共用题干 患儿,女性,3岁。自幼发现心脏杂音,经常患肺炎。查体:胸骨左缘第3~
成长阶段的企业()。 A.代表着最低的风险B.现金和资本需求非常大 C.
在再保险实务中,( )是指分出公司根据自身偿付能力确定所承担的责任限额。A.接
最新回复
(
0
)