首页
登录
职称英语
[originaltext] Minimum wage is the lowest hourly pay rate permitted by law.[
[originaltext] Minimum wage is the lowest hourly pay rate permitted by law.[
游客
2024-04-29
47
管理
问题
Minimum wage is the lowest hourly pay rate permitted by law.[1]In the United States, the federal minimum wage is 5 dollars and 15 cents an hour. It has not changed since 1997. And it does not include all jobs. For example, workers who re-ceive extra money in the form of tips can be paid 2 dollars and 13 cents an hour. Also, the federal rate may not cover some workers for small companies. State laws often set minimum pay in these cases. Ohio and Kansas have lower minimum wages for some workers than under federal law. But 16 of the 50 states and the District of Columbia have minimum wages higher than the federal one. California’s minimum wage would rise 1 dollar, to 7 dollars and 75 cents an hour, over the next year and a half.
State governments led the way in the history of the minimum wage in America. Massachusetts passed a law for women and children in 1912.[2]But in 1923, the Supreme Court found wage requirements for private employers unconstitutional. It ruled that states could not interfere with pay agreements. In 1938, however, the Fair Labor Standards Act established a federal minimum wage. At that time, it was 25 cents.
Some economists and lawmakers argue that markets, but not the government, should set prices for labor.[3]They say minimum wage laws reduce the number of jobs for unskilled workers and young people.
1.How much is the federal minimum wage?
2.What regulation did the Supreme Court make in 1923, according to the passage?
3.What is the effect of minimum wage laws on unskilled workers and young people, according to some economists?
选项
A、They will gain greater job security.
B、They can support their families more easily.
C、They will not suffer much from being unemployed.
D、They have fewer opportunities to be employed.
答案
D
解析
细节题。短文结尾处指出一些经济学家(economists)认为,最低工资法(minimum wage laws)减少了非专业工人和年轻人的工作数量(reduce the number of jobs…),也就是说这些人的工作机会减少了,[D]是原文的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3576322.html
相关试题推荐
[originaltext]Manypeopletakeseveralmedicinestotreatdifferentconditi
[originaltext]Manypeopletakeseveralmedicinestotreatdifferentconditi
[originaltext]Minimumwageisthelowesthourlypayratepermittedbylaw.[
[originaltext]DorotheaShawis71yearsoldandnearlyblind,andshechoos
[originaltext]DorotheaShawis71yearsoldandnearlyblind,andshechoos
[originaltext]DorotheaShawis71yearsoldandnearlyblind,andshechoos
[originaltext]Theinternationalsurveyfoundthatmenspentlongertimewat
[originaltext]Todaywearegoingtopracticeevaluatingamaintoolusedwh
[originaltext]W:Sitdownplease,Mr.Johnson.M:Thankyou.W:Ihavereadyou
[originaltext]W:Sitdownplease,Mr.Johnson.M:Thankyou.W:Ihavereadyou
随机试题
______theirsuggestions,wewilldiscussthemlater.A、InregardtoB、Inregardf
Themagnetfortourists,thesymbolofthecity,Manhattanisprobablythemo
Fishareanimalsthatliveinwater.Theyliveinalmostanyplace【B1】______
Spendingtimeinabookshopcanbemostenjoyable,whetheryouareabook-l
Manypeoplenowkeepanimalsas【B1】______Numerouspeoplehavecatsanddogs
下列药物中,解救氰化物中毒的特效药是A.维生素C B.维生素K C.硫酸铜溶
在项目实施中间的某次周例会上,项目经理小王用下表向大家通报了目前的进度。根据这个
某传输网工程由光缆线路工程和设备安装工程两部分组成,线路部分包括直埋、架空、管道
2013年下半年我国每月钢材产量同比增速超过11%的有几个?() A.4
“暗示或明示贷审会审议通过不符合贷款条件的贷款”属于法人信贷业务()环节的
最新回复
(
0
)