首页
登录
职称英语
[originaltext] (16)Movies often depict the elderly as ill-tempered. In fact,
[originaltext] (16)Movies often depict the elderly as ill-tempered. In fact,
游客
2024-04-25
31
管理
问题
(16)Movies often depict the elderly as ill-tempered. In fact, most elder people have fewer negative feelings, like anger, than the young.
Recent research into how emotions change with age may be able to help people lead healthier and longer lives and bring about new treatments for depression in the elderly.
Like people’s bodies, emotions change over time. Older people for the most part have far fewer negative feelings, such as worry and stress, than do younger people, studies show.
(17)The elderly learn to free themselves from feelings of negativity and seem to focus more on present situations that bring pleasure, rather than on the future, researchers say. They also tend to process negative information less deeply than positive information.
(18)By contrast, positive feelings such as enjoyment and happiness change very little from the time a person is in his youth until old age.
" It seems to be essential for our emotional well-being to not look back in anger and to focus on the positive when we are older," Stefanie Brassen, a researcher at the University Medical Center Hamburg-Eppendorf, said in an email.
Older people who are depressed seem not to use the sort of emotional regulation typically seen in the elderly, researchers say.(19)Depression affects some six million Americans over the age of 65, or about 15% of the total, and is believed to be a big reason why the elderly have the highest suicide rate, according to the nonprofit Geriatric Mental Health Foundation.
In a potential new treatment approach, Dr. Brassen and colleagues are developing a training program in which older people practice strategies to better adapt to life circumstances.
16. How are the old like in the movies?
17. According to researchers, what do the old pay more attention to?
18. What will change less over time when a person is getting old?
19. What is an important reason for the highest suicide rate in the elderly?
选项
A、Depressed.
B、Healthy.
C、Bad-tempered.
D、Emotional.
答案
C
解析
文章在开头部分提到Movies often depictthe elderly as ill—tempered“电影通常把上了年纪的人塑造成坏脾气的形象”,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3570843.html
相关试题推荐
[originaltext]TheBrooklynpoetTracyK.SmithwinsPulitzeronherbirthda
[originaltext]Lookingtoimproveyourlanguageskills,butyoudonothave
[originaltext]Lookingtoimproveyourlanguageskills,butyoudonothave
[originaltext]M:OK,Mary!CanyoutellusaboutyourEnglishsuccessstory?W:
[originaltext]M:OK,Mary!CanyoutellusaboutyourEnglishsuccessstory?W:
[originaltext]M:OK,Mary!CanyoutellusaboutyourEnglishsuccessstory?W:
[originaltext]M:OK.Jessica,we’reback.We’regoingtotalkaboutyourfuture
[originaltext]M:OK.Jessica,we’reback.We’regoingtotalkaboutyourfuture
[originaltext]M:I’msorry.Itwastoocoldandmycarcouldn’tstart.Ihadto
[originaltext]M:I’msorry.Itwastoocoldandmycarcouldn’tstart.Ihadto
随机试题
[originaltext]W:(15)Hello,thisisAnna.M:(15)Hello,Anna.ThisisTom.Ijust
Whenbuyingclothes,consumersusuallyconsiderhowmuchtheitemcosts,howgoo
Whichkindofjobshouldyouchoose?Youshouldchooseajobthatyou______.[br
Manytheoriesconcerningthecausesofjuveniledelinquencyfocuseitheron
国务院《生产安全事故报告和调查处理条例》规定,事故一般分为以下等级()。A.特
教学模式中尤其适合教授那些学生必须掌握的、有良好结构的信息或技能的是()。A.适
下列属于获得从业资格的途径是()。A.通过考试 B.通过资格认定 C.以上
下列关于金融犯罪的说法中,不正确的是()。A.金融犯罪的主观方面只能是故意
截至2015年底,中国创业投资各类机构数已达1775家,同比增长14.4%。其中
下列关于货币现值和终值的说法中,错误的有()。A.现值是以后年份收到或付出资金的
最新回复
(
0
)