首页
登录
职称英语
[originaltext] The sea horse is a fish, but it does not look like one. And i
[originaltext] The sea horse is a fish, but it does not look like one. And i
游客
2024-04-24
79
管理
问题
The sea horse is a fish, but it does not look like one. And it seldom swims. When it does, it swims upright, since they are poor swimmers, they are most likely to be found resting with their tails wound around a stationary object. They have long snouts, which they use to suck up food, and their eyes can move independently of each other(like those of a chameleon). About five inches tall, its body looks like a matchstick frame covered with fine cloth. Its brown skin matches the seaweed. This makes it hard to find. It feeds on small worms and shellfish, which it sucks off the weed with a tubelike snout. Both male and female have long hair on the head, but on the male the hair extend down the back which brings them such a name. When the female lays eggs, the male babysits. He keeps the eggs in a pouch until they hatch. The size of the area in which any particular sea horse was resighted did not differ between males and females. When the eggs hatched the male sea horse takes the responsibility to babysit the young sea horses. The newly hatched sea horse is just over 10mm and there are about 350 newly hatched sea horses every year. The sea horse can live two to five years. Sea horses are mainly found in shallow tropical and temperate waters throughout the world, and live in sheltered areas such as seagrass beds, estuaries, coral reefs, or mangroves.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. How does the sea horse swim?
17. Why is it named as "sea horse"?
18. How long can a sea horse live?
选项
A、It swims very fast.
B、It swims very poorly and it swims upright.
C、It swims just like any other fish with its head heading forward.
D、It swims in a zigzag way.
答案
B
解析
细节题。根据题干中的sea horse swim可以定位到短文中When it does,it swims upright,since they arepoor swimmers,(当它游泳时,它尾巴向上竖着游,它们游的很差)可知海马游泳很差,游时尾巴向上,所以选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3568772.html
相关试题推荐
[originaltext]PoliceintheAmericancityofSeattlehavepraisedthebrave
[originaltext]PoliceintheAmericancityofSeattlehavepraisedthebrave
[originaltext]PoliceintheAmericancityofSeattlehavepraisedthebrave
[originaltext]PoliceintheAmericancityofSeattlehavepraisedthebrave
[originaltext]AliceAnnMunroborn10July1931isaCanadianauthorwritin
[originaltext]Theseahorseisafish,butitdoesnotlooklikeone.Andi
[originaltext]M:Hi,Sherrill.W:Hello,Fill,howareyou?M:I’mfine,where
[originaltext]M:Hi,Sherrill.W:Hello,Fill,howareyou?M:I’mfine,where
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]W:Haveyouchosenyourelectivefornextsemesteryet?Areyout
随机试题
[originaltext]W:Hi,David.HowareyougoingwithyourtutorialpaperonAu
Inorderto(attain)ourobjective,itis(essential)thatwe(willmake)thebe
习近平在主持政治局学习时强调,深入开展中国人民()研究,必须坚持正确历史观、让
下列片剂中,能避免肝脏对药物破坏的是:A.舌下片 B.咀嚼片 C.分散片
综合运输网布局十分重视运输线路布局和()。A.运输网络布局 B.运输枢纽
循证医学与循证药学信息的方法A.多中心大样本的随机对照临床试验B.单中心随机实验
A.信念B.态度C.行为D.信息E.知识健康教育"知-信-行"模式中,基础是
(2018年真题)关于糖浆剂质量要求的说法,错误的是( )A.糖浆剂含糖量应不
建设方案比选原则包括先进性原则。技术先进性主要通过()、单位产品的原材料和
下列关于梁、板的构造要求的说法中,错误的是()A.梁、板混凝土的强度等级一般采
最新回复
(
0
)