首页
登录
职称英语
[originaltext] Debra is a student at Oxford. A year ago, she was extremely t
[originaltext] Debra is a student at Oxford. A year ago, she was extremely t
游客
2024-04-18
73
管理
问题
Debra is a student at Oxford. A year ago, she was extremely thin, got headaches, couldn’t concentrate, and forgot things. Her face was spotty: her stomach was always upset: she couldn’t sleep. For a long time, no one could help her. Her doctor used to give her sleeping pills, but each new kind only worked for a short while. Then, after talking to a friend with similar problems, Debra began to think she might be sensitive to foods and chemicals. She went to see a specialist. The specialist tested her and found out that she was sensitive to things she ate, breathed and touched. Now, Debra is much better. She takes medicine, but she also has to avoid some of the things that make her ill. Things like fumes from cars and chemicals in food all hurt her. So she has to use a special air filter, and avoid tinned or packaged food. Fortunately she shares a house with other women who understand her problem, and they share the cooking and shopping for her diet. Debra will finish her studies this year and begin looking for a job, but she is worried that this will be difficult. Most of the jobs that interest her are in London, but she cannot live there because of the polluted air. So learning what was causing her problems has complicated her life, but she sleeps well and is healthy most of the time now.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What was wrong with Debra a year ago?
20. What is the real reason for her illness?
21. What worries her recently?
选项
A、She cannot work in London.
B、She cannot live in London.
C、It is difficult for her to finish her studies.
D、It’ll be difficult for her to find an ideal job.
答案
D
解析
文中能听到这样一句话:Most of the jobs that interest her are in London,but shecannot live there because of the polluted air.有的学生听得一知半解往往会选择(B),而事实上这是一个干扰项,她所担心的不是不能在伦敦居住,而是她的身体状况决定了她难以找到一个想要的工作,而她感兴趣的工作大多在伦敦。文中能听到Debra will finish her studies this year and begin looking for a job,but she isworried that this will be difficult.与选项(D)相符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3560663.html
相关试题推荐
[originaltext]W:MarkreallyneedstoseethisarticleinPsychologyWeekly.M:W
[originaltext]W:MarkreallyneedstoseethisarticleinPsychologyWeekly.M:W
[originaltext]W:Let’sgointothepenguinhouse.M:Great!Ireadthatthey’vea
[originaltext]Allbigcitiesarequitesimilar.LivinginamodernAsianci
[originaltext]DebraisastudentatOxford.Ayearago,shewasextremelyt
[originaltext]Monkeysaresmalllivelymammalsthatrankhighamongthemos
[originaltext]Monkeysaresmalllivelymammalsthatrankhighamongthemos
[originaltext]W:Firstofall,I’dlikeyoutotellmeabitaboutwhatyou’ve
[originaltext]W:Firstofall,I’dlikeyoutotellmeabitaboutwhatyou’ve
[originaltext]M:Hi,Mary.Doyouwanttostartwritingalabreportafterwef
随机试题
Severaldaysago,Icameacrossastrangerinthestreetwhostoppedandasked
Thedoctorpreferredtoresignratherthanbeaccusedpubliclyofinfamouscondu
[originaltext]AninterviewwithHelenaNorberg-Hodge,aboutherworkinapr
PASSAGEONE[br]Whatdoestheauthormeanbysaying"mostespeciallythelast"
TheMoon,whichhasundergoneadistinctandcomplexgeologicalhistory,pre
Mostpeopleareawarethatoutdoorairpollutioncandamagetheirhealth,bu
沉管施工,接口连接形式符合设计文件要求;柔性接口无渗水现象;混凝土刚性接口密实、
关于雄激素类药物作用叙述错误的是A、治疗乳腺癌 B、抗雌激素作用 C、刺
完全分摊成本法的核心思想是将()分配给不同的业务,与专属成本一起构成每种业务的完
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)