首页
登录
职称英语
[originaltext] [13] Most Americans don’t eat enough fruits, vegetables or wh
[originaltext] [13] Most Americans don’t eat enough fruits, vegetables or wh
游客
2024-04-07
33
管理
问题
[13] Most Americans don’t eat enough fruits, vegetables or whole grains. Researcher now says adding fiber to the teen diet may help lower the risk of breast cancer.
Conversations about the benefits of fiber are probably more common in nursing homes than high schools. But along comes a new study that could change that. Kristi King, a diet specialist at Texas Children’s Hospital, finds it’s hard to get teenager patients’ attention about healthy eating, but telling them that eating lots of high-fiber foods could reduce the risk of breast cancer before middle age. That’s a powerful message.
[14] The new finding is based on a study of 44,000 women. They were surveyed about their diets during high school, and their eating habits were tracked for two decades. It turns out that those who consumed the highest levels of fiber during adolescence had a lower risk of developing breast cancer, compared to the women who ate the least fiber. This important study demonstrates that the more fiber you eat during your high school years, the lower your risk is in developing breast cancer in later life.
[15] The finding points to long-standing evidence that fiber may reduce circulating female hormone levels, which could explain the reduced risk. The bottom line here is the more fiber you eat, perhaps, a lower level of hormone in your body, and therefore, a lower lifetime risk of developing breast cancer. High-fiber diets are also linked to a reduced risk of heart disease and diabetes. That’s why women are told to eat 25 grams a fiber a day—men even more.
Questions 13 to 15 are based on the passage you have just heard.
13. What does the new study tell about adding fiber to the teen diet?
14. What do we learn about the survey of the 44,000 women?
15. What explanation does the speaker offer for the research finding?
选项
A、Its long-term effects are yet to be proved.
B、Its health benefits have been overestimated.
C、It helps people to avoid developing breast cancer.
D、It enables patients with diabetes to recover sooner.
答案
C
解析
浏览四个选项,根据选项中出现的its long—term effects,its health benefits,helps,enables,recover等词可推测,此题与某物的优缺点有关。题干问的是关于在青少年的饮食中增加纤维的摄入,这项新研究告诉我们什么。短文开头提到大部分美国人摄入的水果、蔬菜和全谷类食物不足,研究者表示在青少年的饮食中增加纤维的摄入,有助于降低患乳腺癌的风险,故答案为C。A项(它的长期效果还未得以证实),B项(过度估计了它给健康带来的益处)短文中无法推断,故排除;D项(它能够使糖尿病患者较快恢复健康),短文最后只是提到,高纤维的饮食与降低心脏病和糖尿病的风险有联系,但并不能得出以上结论,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3544987.html
相关试题推荐
TheHistoryofChineseAmericans[A]ChinesehavebeenintheUnitedStat
TheHistoryofChineseAmericans[A]ChinesehavebeenintheUnitedStat
TheHistoryofChineseAmericans[A]ChinesehavebeenintheUnitedStat
TheHistoryofChineseAmericans[A]ChinesehavebeenintheUnitedStat
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPr
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPr
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPr
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPr
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPr
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPr
随机试题
NamesinAmericaMostparentsintheUnitedStatesgivetheir【T1】___
DearMr.Smith,Iamwritingtoapplyfortheprogrammerpositionadve
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13whicharebasedonReadingP
[originaltext]SW:Goodevening,thisisSportsWorldgreetingyouhereat20
Whatisthemostprobablerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][original
对工程造成一定经济损失,经处理后不影响正常使用寿命的水利工程质量事故是( )。
代谢性酸中毒的主要病因有()A.胃液丧失过多 B.碱性物质丢失过多 C.酸性
痢疾杆菌的主要致病物质包括A.侵袭力和肉毒素B.侵袭力和肠毒素C.侵袭力和溶血毒
某附息票债券的期限为5年,面额为1000元,息票载明年利息额为100元,则该债券
根据《关于加强规划环境影响评价与建设项目环境影响评价联动工作的意见》,对于如下情
最新回复
(
0
)