首页
登录
职称英语
ClearMacro CEO Mike Simcock, who has 25 years of professional asset managemen
ClearMacro CEO Mike Simcock, who has 25 years of professional asset managemen
游客
2024-04-05
30
管理
问题
ClearMacro CEO Mike Simcock, who has 25 years of professional asset management experience, says he started the company to help investment managers that were drowning in a deluge of data.
There has been a massive explosion in data sources, many offering the prospect of more timely information and more impactful signals. But the big data revolution is actually compounding a problem that was already there, says Simcock. Advancements in technology are making analytical processes accessible beyond the world of hedge funds(对冲基金)and CTAs(交易顾问): things like back testing tools and ways of aggregating information and visualizing information in a really efficient way.
ClearMacro is building a " Wikipedia of investment strategies". It applies strategic, tactical and systematic asset allocation strategies, alongside a combination of select data sets providing real time macro insights, from text media and now-casting to cross border central bank liquidity statistics.
Simcock suggests a less is more approach to data. " We are not scraping the internet for data. We are doing aggregation in the sense that we are sourcing what we call the best quality data sets for the categories of information that we think decision makers care about holistically, as well as tools to back test and gain conviction over what works and what doesn’t. " He said big data sets within the hedge fund space tend to be really focused on tactical, higher frequency, shorter term decision making, such as trying to gain an edge on payrolls or the next move in inflation, or company results.
The industry is very quickly going to move much further toward data driven automated research and investible strategies. " Funds or products that are essentially driven more and more by rules, and can be delivered in different ways, whether it’s an ETF structure or simply connecting to interactive brokers. "
Suddenly all sorts of owners of data are realizing the power of their data sets. " We are completely unaware of whether we use traditional data or new data. If we can demonstrate it adds some value then that can justify paying for it. "
Data does not come cheap: all sorts of entities are offering to sell their data, from anywhere between £25K and £250K, and upward. "The value of data is in the eyes of the beholder," said Simcock. "Typically I think the way that data sales work is that everything is up for negotiation," he said. " Some of the things we are finding is a lot of the classic data sets are delivering better performance when you build them into strategies. The message I would give to someone asking how should I deal with this landscape—embrace technologies that can make your job easier and take your time. " [br] What can be the best title of this passage?
选项
A、How to Avoid Drowning in Data
B、How to Respond to Data Explosion
C、How to Apply Investment Strategies
D、How to Create a Systematic Data Set
答案
A
解析
主旨大意题。本题考查对全文主要观点的把握和理解。文章开篇就提到西姆柯克建立这家公司是为了防止投资管理人淹没于数据洪流;第二段解释了他如此做的原因——由于数据的急剧增多,导致数据的甄选成了一个大问题;第三、四段介绍了西姆柯克在数据处理方面进行的实践及其观点;最后三段介绍了这个行业目前的状况以及面对各种数据的交易时人们应该如何应对,作者建议投资人要适应新技术,也回应了篇首提出的问题:如何避免淹没于数据洪流,因此A)为答案。作者只是从数据使用者的角度来说明在数据大增长时代人们应该如何处理和应用数据,而B)“如何应对数据爆炸”过于宽泛,故排除;C)“如何运用投资策略”,文章虽然在介绍数据处理时提到它们会对投资策略有参考价值,但是使用投资策略并不是文章论述的重点,故排除;作者只是在介绍数据处理时提到要建立系统的数据组,但并没有对创立方法进行具体介绍,可见D)“如何创立一个系统化的数据组合”与文意不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3542549.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
Musicians—fromkaraokesingerstoprofessionalviolinplayers—arebetterabl
Musicians—fromkaraokesingerstoprofessionalviolinplayers—arebetterabl
ClearMacroCEOMikeSimcock,whohas25yearsofprofessionalassetmanagemen
ClearMacroCEOMikeSimcock,whohas25yearsofprofessionalassetmanagemen
ClearMacroCEOMikeSimcock,whohas25yearsofprofessionalassetmanagemen
ClearMacroCEOMikeSimcock,whohas25yearsofprofessionalassetmanagemen
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
随机试题
Ifyouwantthispainkiller,you’llhavetoaskthedoctorfora______.A、recei
TheSeattleTimescompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneed
Differentthingsusuallystandfordifferentfeelings.Red,forexample,is
党对富农在不同时期实行不同的政策,体现的哲学道理是()。 A.分清主要矛盾和次
(2016年真题)权益乘数的计算方法是()。A.资产/所有者权益 B.负
腰椎管狭窄与椎间盘突出临床症状的主要区别是()。A.向双下肢放射痛的程度 B
在Excel中,若删除数据时选择的区域是“整行”,则删除后,该行( )A.仍留
下列哪些说法是错误的?A.全国人大由人民代表组成,5年一届。但是遇到不能选举的非
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
图示三力矢F1,F2,F3的关系是: A.F1+F2+F3=0 B.F3=F
最新回复
(
0
)