首页
登录
职称英语
[originaltext] Good morning, ladies and gentlemen! As instructed in our prev
[originaltext] Good morning, ladies and gentlemen! As instructed in our prev
游客
2024-03-12
70
管理
问题
Good morning, ladies and gentlemen! As instructed in our previous meeting, the subcommittee on building development has now drawn up a brief to submit to the firm’s architect. In short, the building would consist of two floors. There would be a storage area in the basement to be used by the research center as well as by other departments. We are, as you know, short of storage base, so the availability of a large basement would be a considerable advantage. The ground floor would be occupied by laboratories. Altogether there would be six labs. In addition, there would be six offices for the technicians, plus a general secretarial office and a reception area. The first floor would be occupied by the offices of Research and Development staff. There would be a suite of offices for the Research and Development Director as well as a general office for secretarial staff. It’s proposed to have a staff room with a small kitchen. This would serve both floors. There would also be a library for research documents and reference materials. In addition, there would be a resource room in which audiovisual equipment and other equipment of that sort could be stored. Finally, there would be a seminar room with closed-circuit television. This room could also be used to present displays and demonstrations to visitors to the center. The building would be of brick construction so it’s to conform to the general style of construction on the site. There would be a pitched roof. Wall and ceiling spaces would be insulated to conform to new building regulations.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9. What is said about the planned basement of the new building?
10. Where would be the Research and Development Director’s office?
11. Why would the building be of brick construction?
选项
A、To make the building appear traditional.
B、To match the style of construction on the site.
C、To cut the construction cost to the minimum.
D、To embody the subcommittee’s design concepts.
答案
B
解析
选项是关于目的的。题目问的是为什么建筑是砖建造的。短文中指出这栋建筑用砖建造是为了本工地上的建筑风格统一。原文中的 conform to 意思是“与某物相符合或一致”,与选项B) 中的 match“与……相配”相吻合,所以正确答案是B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3528615.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorning,ladiesandgentlemen!Asinstructedinourprev
[originaltext]Goodmorning,ladiesandgentlemen!Asinstructedinourprev
[originaltext]VisitorstoBritainaresometimessurprisedtolearnthatnew
[originaltext]VisitorstoBritainaresometimessurprisedtolearnthatnew
[originaltext]PeopleinPolandtaketheirpleasureseriously.Theyliketo
[originaltext]Peopleenjoytakingtrips.Butwhatarethereasonstheyleav
[originaltext]Peopleenjoytakingtrips.Butwhatarethereasonstheyleav
[originaltext]Ilovetreesbecausetheyhavemanydifferentshadesofgreen
[originaltext]Ilovetreesbecausetheyhavemanydifferentshadesofgreen
[originaltext]Thewintergift-givingseasonisresponsiblefortwentyperce
随机试题
Sheisalways______ofothers.A、consideredB、considerateC、consideringD、consid
MyincomeisnowtwiceasmuchasIusedtoearntwoyearsago.A、我现在的收入是两年前的两倍。
Nobelwashappywhentogetherwithothers,andoftenfeltverylonely______.A、b
Wearedelightedatthenews________ourdaughterisexpectingababy.A、whyB、th
Urgentbusinesspreventedmefromcallingonyou.A、急事阻止了我,我没能来拜访您。B、紧急的生意阻止我无法给
起重机械主要有()。A.塔式起重机 B.拌和设备 C.滑升模板 D.外用
健康管理师职业定义是( )A.从事个体健康的监测、分析、评估以及健康咨询、指导和
患者,女,35岁。素体虚弱,纳食不香,短气乏力,头晕心慌,面色苍白,时嗳气,腹胀
灭火剂储存装置宜设在专用的储存间内,下列关于储存间的说法中,不正确的是()。
煤矿各地点的实际需要风量,必须使该地点的风流中的瓦斯、氢气和其他有害气体的浓度、
最新回复
(
0
)