首页
登录
职称英语
[originaltext] Remember the Rio Olympics? From the summer? Well, it turns ou
[originaltext] Remember the Rio Olympics? From the summer? Well, it turns ou
游客
2024-03-08
36
管理
问题
Remember the Rio Olympics? From the summer? Well, it turns out the organizers still haven’t paid hundreds of people who helped to put the games together, and the workers are so angry that they’re ready to sue.
Among the hundreds of people who have not been paid are stadium announcers, show producers, DJs and people who work for the official Olympic news service.
South African freelance show producer Rocky Bester is now acting as a spokesman for 100 contractors who are struggling to receive payment for their work this summer. He told the Associated Press that Rio was the seventh Olympics of his career, but that he has never seen organizers respond to his and others’ requests for information with such silence.
"We’ve had robust conversations at other Olympics about payments, but it’s always been an open conversation," Bester told the AP. "What is happening here is that no one is talking back. We’re sitting in the dark. We’re mushrooms at the moment. "
Rio organizers might not be responding to their workers, but spokesman Mario Andrada did respond to the AP, saying that the problem is that sponsors are late on their own payments to the organizers. "The trouble is the delay. We will pay the money," Andrada said.
Even before news of the non-payments surfaced, money- and labor-related issues continuously popped up around the Rio Olympics. The Rio Olympic Games may be over, but the fight over then-existence clearly is not.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12.What might the angry workers do?
13.Who might on the unpaid list of the Rio Olympics?
14.Why did the spokesman of the unpaid group feel upset about this issue?
15.What caused the delay in paying those working for the Rio Olympics?
选项
A、Because their request was unanswered and ignored.
B、Because their request has been put off to the next year.
C、Because their request found no way to air.
D、Because they had no similar experience before.
答案
A
解析
短文中提到,工资被拖欠人员的发言人说,他以前从来没见过组织者对他或者其他人的请求不做回应。“这里的情况是没有人回应。我们被蒙在鼓里,此刻就像蘑菇一样活在黑暗中。”因此答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3517287.html
相关试题推荐
[originaltext]Well,goodmorning,everyone,it’sgoodtoseeyouallhere.
A、Aplacewithaheavyrain.B、Atownwithasunnyday.C、Abeautifulsummerres
[originaltext]InBritaintheweatherisnews.Atelevisionweatherforecast
[originaltext]W:WelcometoBackpackTravel!I’myourhost,StacyGoodwin.Tod
[originaltext]Yourchoiceofrunningshoeisaverypersonaldecision.f201
[originaltext]Kuwaitisacountrywhichisquitesmall,butwhichisveryr
[originaltext]Mostdoctorshavelongbelievedthatreducingsaltcandecrea
[originaltext]W:Goodafternoon.ThisisJanespeaking.HowcanIhelpyou?M:
[originaltext]Whatisthedifferencebetweenlovingdisciplineandchildab
[originaltext]Well,mytopictodayisthedoctor-patientrelationship.All
随机试题
ASports体育运动Manyanimalsengageinplay,butho
InChina,over84percentofemployerschosetogiveyear-endbonuses(奖
Accordingtothepassage,asurveyaboutbutterfliesiscarriedonby______.[or
TodayIwanttohelpyouwithastudyreadingmethodknownasSQ3R.Thelett
试述矩阵组织形式的主要特点。
()实现了我国太阳探测零的突破,标志着我国太空探测正式步入“探日”时代。A
下列不属于证券产品选择目标的是()。A.取得收益 B.提高风险 C.本金保
硫酸镁发挥导泻、利胆作用时应采用的给药途径是A.po. B.iv. C.外用
要获得任一种色调的混合色光,需要单色仪的台数至少是A.2台 B.3台 C.4
根据继承法规定,继承人所为的下列行为中,可导致其丧失继承权的有A.故意杀害被继承
最新回复
(
0
)