首页
登录
职称英语
[originaltext] [9] Almost 20,000 whales have been slaughtered since a ban on
[originaltext] [9] Almost 20,000 whales have been slaughtered since a ban on
游客
2024-03-08
53
管理
问题
[9] Almost 20,000 whales have been slaughtered since a ban on commercial whaling was introduced in 1986 and the death toll is rising each year. Norway and Japan lolled over 1,000 whales in 1999 and they plan to kill even more. The International Whaling Commission (IWC. has failed to stop the killing and a compromise deal may relax the ban allowing coastal whaling—condemning many thousands more whales to a cruel death. In 1994, the IWC created a whale sanctuary in Antarctic waters and many believed the battle to save the whales had been won. But Japan has ignored the sanctuary and along with Norway continues to defy the whaling ban. As the environmental concerns increase, whaling is no longer the issue as it was or deserves to be. With little public awareness of the increasing whale slaughter, there has been no pressure to stop it. Consequently, the political will to confront the whalers and enforce the whaling ban has slipped away. Commercial whaling has devastated whale populations worldwide, pushing the entire species to the brink of extinction. [10] There is still great scientific uncertainty about the size and status of remaining whale populations. Whales are facing increasing threats to their survival including increasing toxic pollution, massive over-fishing, entanglement in fishing nets, boat collisions, habitat loss, ozone depletion and climate change. They need to be protected, not hunted. Uncommercial whaling is appallingly cruel and unnecessary. It is morally indefensible. It should be condemned to history, to a time when sadly we knew no better!
9. What does the speaker say about the death toll of whales after 1986?
10. How does the speaker describe scientific knowledge of whale populations?
11. What is the speaker’s attitude towards whaling?
选项
A、The scientists know it is definitely getting smaller.
B、The scientists know it is near extinct.
C、The scientists still do not know.
D、The scientists think it is rebounding slightly.
答案
C
解析
短文谈到。对于现在鲸鱼的数量和情况如何,在科学上还有很多未知之数,也就是说科学家也不知道情况到底如何,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3515808.html
相关试题推荐
[originaltext]Well,mytopictodayisthedoctor-patientrelationship.All
[originaltext]Over1,000peoplegetstruckbylightningeveryyearintheU
[originaltext]Somepeople’searsproducewaxlikebusylittlebees.Thisca
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
[originaltext]Switchingoffthetelevisionmayhelppreventchildrenfromg
[originaltext]M:First,Iwanttothankyouforagreeingtothissurvey.Thisi
[originaltext]SeoulMetropolitanCityplanstosetupmorebicycle-onlyroa
[originaltext]Jeansarepants,ortrousers,madefromdenim.Mainlydesigne
[originaltext]M:Howareyournewneighbors?W:Theyseemniceenough,butthey
[originaltext]W:Goodafternoon.CanIhelpyou?M:Yesplease.I’mlookingfor
随机试题
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeani
ThecolonistsfirstsettledininAustralia.A、SouthAustraliaB、QueenslandC、Tas
[originaltext]W:Howmanyexaminationsdoyouhave,Tom?M:Three,twothiswee
【B1】[br]【B15】A、evidentlyB、simplyC、mostlyD、hardlyD语义衔接题。根据上义的意思可知,学生几乎没有考虑自
以下哪种物质几乎不能通过扩散而通过生物膜?
2020年,H省全省地区生产总值43443.46亿元,较2019年减少2384.
—项工程,甲、乙合作16天完成,乙、丙合作12天完成,丙、丁合作16天完成。如果
我国古代哲人提出的“土与金、木、火、水杂,以成百物”、“和实生物”是()的观点。
根据我国《金融租赁公司管理办法》,金融租赁公司不能从事的业务是()。A.固定收
甲公司2019年度实现利润总额200万元,在营业外支出账户列支了通过公益
最新回复
(
0
)