首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Good morning. M: Good morning. Come in please. How can I help
[originaltext]W: Good morning. M: Good morning. Come in please. How can I help
游客
2024-03-07
25
管理
问题
W: Good morning.
M: Good morning. Come in please. How can I help you?
W: I want to know some information about your health centre.
M: OK. Actually, we have two health centres. One is East Centre and the other is West Centre. Both have a proper appointment system. But because the East Centre has more patients, its appointment system is more efficient than the West Centre. The East Centre has modern facilities. The West Centre also has standard facilities, but it is not better than the East Centre.
W: OK. I’d like to know some information about doctors in both health centres.
M: There are about twelve doctors at the East Centre. Among them, Dr. Sam is a really nice doctor who is good with children. There are eight doctors at the West Centre. Dr. Jerry is one of the most famous doctors in both health centres. It is said that Dr. Jerry is very good with leg trouble.
W: Oh, I think the West Centre is a good choice for me. You know, I am worried about my son’s leg.
M: By the way, if you want a doctor to visit you at home, you can reserve a home visit. But we have a fixed home visit time. Consulting hours for doctors at the East Centre is from 9 a. m. to 5 p. m. And for the West Centre, the time is from 10 a. m. to 5 p. m. However, if it’s an emergency, you can phone at any time, night or day. It might not be your doctor that comes through, though.
W: How about the charge?
M: If you are a member, we will charge you eight pounds at the East Centre. But it is not the same fee with the West Centre. Because of distance, the charge will be nine pounds and fifty pence.
W: Sure. How about medication?
M: When the doctor sees you, you will get a prescription. You can take the medication you need at our health centre or go to a drugstore. If it’s for a child under the age of 10, you don’t have to pay for medication. The same thing applies if you are a patient who is retired or pregnant.
W: OK, I see. Thank you very much for your information.
M: You’re welcome.
Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.
1. What does the man say about the East Centre?
2. What does the man say about Dr. Jerry?
3. What can you do if you want a doctor to see you at home?
4. Who has to pay for the medication?
选项
A、A child under 10.
B、A man aged 30.
C、A retired man.
D、A pregnant woman.
答案
B
解析
原文中男士说,10岁以下儿童、退休人士和孕妇不必支付药费,根据排除法可知,B为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3514179.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorning,IamTedHunter.TodayIamgoingtotalktoyo
[originaltext]W:Roger,anyproblemsinyourKoreanstudy?M:Thebiggestprobl
[originaltext]W:WelcometoBackpackTravel!I’myourhost,StacyGoodwin.Tod
[originaltext]Iamahealthpsychologist,andmyworkistohelppeoplebe
[originaltext]Kuwaitisacountrywhichisquitesmall,butwhichisveryr
[originaltext]W:Goodafternoon.ThisisJanespeaking.HowcanIhelpyou?M:
[originaltext]Let’stalkaboutasocialconditionthatmanypeoplemightbe
[originaltext]Whatisthedifferencebetweenlovingdisciplineandchildab
[originaltext]Over1,000peoplegetstruckbylightningeveryyearintheU
[originaltext]W:Excuseme.I’mlookingforsomeonewhocanhelpmewiththete
随机试题
Accordingtotheresearchfindings,wecaninferthat______.[br][originaltext
[originaltext]TomSmithwasawriter.Hewrotedetectivestoriesformagazi
A.2916.30kg B.1630.91kg C.1677.51kg D
下列关于资本资产定价模型的说法中,错误的是( )。A.通过β系数来量化折现率中的
柬埔寨的洞里萨湖是一个水量季节变化很大的大湖。洞里萨湖北部的吴哥通王城两边有两个
面积单位 1.题目:三年级《面积单位》片段教学 2.内容:
对氨基苯甲酸随贮存时间的延长或受热,进一步脱羧转化为苯胺,苯胺易被氧化为有色物使
根据我国公司法,股东享有的权利包括()。A.股东会的出席权和表决权 B.董事、
QC小组的特点有()。 A.明显的自主性B.广泛的群众性 C.严密的组织性
港口工程质量检验中,防波堤工程按结构形式和施工及验收的分期划分单位工程;工程量大
最新回复
(
0
)