首页
登录
职称英语
[originaltext] Karen Smith is a buyer for a department store in New York. De
[originaltext] Karen Smith is a buyer for a department store in New York. De
游客
2024-03-07
72
管理
问题
Karen Smith is a buyer for a department store in New York. Department store buyers purchase the goods that their stores sell. They not only have to know what is fashionable at the moment, but also have to guess what will become fashionable next season or next year. Most buyers work for just one department in a store. But the goods that Karen finds may be displayed and sold in several different sections of the store. Her job involves buying handicrafts from all over the world. Last year, she made a trip to Morocco and returned with rugs, pots, dishes and pans. The year before, she visited Mexico, and bought back handmade table cloths, mirrors with frames of tin, and paper flowers. The paper flowers are bright and colorful, so they were used to decorate the whole store. This year Karen is travelling in Malaysia, Thailand and Indonesia. Many of the countries that Karen visits have government offices that promote handicrafts. The officials are glad to cooperate with her by showing her the products that are available. Karen especially likes to visit markets in small towns and villages whenever she can arrange for it. She is always looking for interesting and unusual items. Karen thinks she has the best job she could have found. She loves all the travelling that she has to do, because she often visits markets and small out-of-the-way places. She sees much more of the country she visits than an ordinary tourist would. As soon as she gets back to New York from one trip, Karen begins to plan another.
9.What is said to make a good department store buyer?
10.What does Karen’s job involve?
11.Why does Karen think she has got the best job?
选项
A、Promoting all kinds of American hand-made specialties.
B、Strengthening cooperation with foreign governments.
C、Conducting trade in art works with dealers overseas.
D、Purchasing handicrafts from all over the world.
答案
D
解析
短文中间提到,作为商场采购员,凯伦的工作包括去世界各地采购手工艺品,后面具体说明她去过哪些国家,采购了什么手工艺品,故本题选D。A项和C项文中未提及;B项具有一定的迷惑性,文中提到很多国家的政府愿意与凯伦合作,向她推介本国的手工艺品,但凯伦的工作只是采购手工艺品,而非加强与外国政府的合作,故B项错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3513832.html
相关试题推荐
[originaltext](23)WiththeInternetrevolutionusheringinnewmodesofco
[originaltext]Hereisaquestionforyou.Thecustomerisalwaysright.Rig
[originaltext]Hereisaquestionforyou.Thecustomerisalwaysright.Rig
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]MedicalexpertssaymostAmericansdonotgetenoughsleep.T
[originaltext]MedicalexpertssaymostAmericansdonotgetenoughsleep.T
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsays57nationsinSouthernAfr
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsays57nationsinSouthernAfr
[originaltext]W:WhatdoyouthinkofTV?Ithinkitisafalsegod,adang
[originaltext]W:WhatdoyouthinkofTV?Ithinkitisafalsegod,adang
随机试题
Howlongistheseminarseries?[originaltext]Goodmorning,everyoneandtha
InastepthatshouldhelpmaketheInternetsaferforconsumers,anti-virus
WriteacompositionentitledALetterinReply.Youshouldwriteatleast120wo
[originaltext]W:Whencanthedoctorseeme?M:Hewon’tbefreeuntiltomorrow
设有学生实体Students(学号,姓名,性别,年龄,家庭住址,家庭成员,关系,
异烟肼抗结核杆菌的机制是()A:抑制细菌细胞壁的合成 B:影响细菌膜的通透性
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
甲状腺吸131I测定,检查前7~60天,可食用的食物是A:海蜇 B:紫菜 C
A公司在预算期间,销售当季收回货款60%,次季度收回货款35%,第三季度收回货款
某公司承建区间隧道工程,隧道长度为3km,设计采用盾构法施工,隧道净高6.2
最新回复
(
0
)