首页
登录
职称英语
[originaltext] "Damage is expected to total into the tens of millions of doll
[originaltext] "Damage is expected to total into the tens of millions of doll
游客
2024-03-03
34
管理
问题
"Damage is expected to total into the tens of millions of dollars after several days of flooding in south central Alaska. But it’s believed no one has been hurt." Tim Wolston, of member station KSKA in Anchorage reports. "As many as fifteen homes have been destroyed and hundreds more damaged in the town of .Seward, .southeast of Anchorage. The main road leading into Seward has been washed away cutting off the town from outside. Mayor Harry Giesler says hundreds have been evacuated; others prefer to wait it out. ’You know, Alaskans are a very hearty bunch, and especially people that have things like dog teams and animals. They are very, very reluctant to leave their home as long as it’s even there.’ Rain is forecast to continue for at least another day in Seward. Meanwhile, north of Anchorage, two bridges have been washed away, and the Alaska Railroad, a major form of transportation between Anchorage and Fairbanks has been cut off, making it very difficult for residents in interior Alaska to get to five. The governor has issued disaster declarations to free up state fund for emergency relief. The state is hoping for federal assistance as well. For National Public Radio, this is Tim Wolston in Anchorage, Alaska."
选项
A、Southeast of Anchorage.
B、South of Anchorage.
C、Southwest of Anchorage.
D、East of Anchorage.
答案
A
解析
Where is Seward located?
[听前预测] 四个选项均为表示位置的介词短语,并且位置都是相对于Anchorage(安克雷奇,美国的港口城市)而言的,由此推测本题可能会围绕文中某一地点与Anchorage位置的相对关系提问。
[答案详解] 事实细节题[考频:63]。注意细节in the town of Seward,southeast of Anchorage.可知Seward坐落在安克雷奇的东南方。故选A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3502269.html
相关试题推荐
[originaltext]Smartphonesdistractattentionandreducelearningbecauseof
[originaltext]Goodafternoon.Intoday’slecture,we’llbetalkingaboutho
[originaltext]InAmerica,mostresearchersconcedethatboysandgirlsare
[originaltext]InAmerica,mostresearchersconcedethatboysandgirlsare
[originaltext]Everyoneissupposedtocheerforgoodguys,andweshouldon
[originaltext]Everyoneissupposedtocheerforgoodguys,andweshouldon
[originaltext]Everyoneissupposedtocheerforgoodguys,andweshouldon
[originaltext]Everyoneissupposedtocheerforgoodguys,andweshouldon
[originaltext]M:Hi,there!I’vecometoseetheflat.MynameisMarkAdams.W
[originaltext]M:Hi,there!I’vecometoseetheflat.MynameisMarkAdams.W
随机试题
[originaltext]Blamingcreditcardsforyoungadults’moneyabuseispopular
Tasteissuchasubjectivematterthatwedon’tusuallyconductpreference
Earthisbelievedto______byanobjectthesizeofMarsatsomepointinthedis
()金融机构()货运单据[br]()大公司()销售额C、M
足月儿新生儿,母乳喂养,生后第2天出现呕血和血便,诊断为新生儿出血症,这是由于下
低血糖症是指血糖浓度低于A.2.8mmol/L B.2.0mmol/L C.
根据《关于加强金融消费者权益保护工作的指导意见》,银行业金融机构应充分提示风险,
投资规划的步骤包括有()。 Ⅰ.确定客户的投资目标 Ⅱ.让客户认识自己的风
关于直接输血叙述错误的是A.常用于婴幼儿、少量输血 B.需同时消毒供血者和病人
能引起糖耐量降低的药物是( )。A.糖皮质激素 B.口服避孕药 C.阿司匹
最新回复
(
0
)