首页
登录
职称英语
[originaltext]Christmas is the time when Christians around the world celebrate
[originaltext]Christmas is the time when Christians around the world celebrate
游客
2024-03-03
69
管理
问题
Christmas is the time when Christians around the world celebrate the birth of Jesus. Every year in December we celebrate the birthday of Jesus Christ. That is why we call this time "Christmas"—we celebrate the "Mass", or church service, for Christ.
Christmas is a truly magical season, bringing families and friends together to share, the much loved customs and traditions which have been around for centuries. Most people are on holiday in England and stay at home with their family on Christmas day. Christmas is celebrated on the 25th of December in England, with a Christmas dinner for the whole family. During the weeks before Christmas Day, we send cards, watch nativity plays and go to carol services. We also decorate our homes and churches with green leaves, Christmas trees, paper decorations and colourful electric lights.
Christmas customs and traditions in England, are gradually being lost. Christmas has also become commercialised and the old meaning of Christmas is too often forgotten.
Nowadays, Christmas is celebrated all over the world in many countries, including China, where it is becoming more and more popular.
选项
A、Jesus Christ.
B、Santa Claus.
C、Father Christmas.
D、Mary.
答案
A
解析
Whose birthday do we celebrate at Christmas?
此题考查听细节的能力。文章中第一句话就提到了celebrate the birth of Jesus。Santa Claus和Father Christmas都是“圣诞老人”的意思,Mary是圣母玛利亚的名字。圣诞节主要就是庆祝 Jesus的生日。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3502083.html
相关试题推荐
[originaltext]Everyoneissupposedtocheerforgoodguys,andweshouldon
[originaltext]Everyoneissupposedtocheerforgoodguys,andweshouldon
[originaltext]Everyoneissupposedtocheerforgoodguys,andweshouldon
[originaltext]Anewstudyhasfoundapositivecorrelationbetweenhowmuch
[originaltext]Anewstudyhasfoundapositivecorrelationbetweenhowmuch
[originaltext]M:Hi,there!I’vecometoseetheflat.MynameisMarkAdams.W
[originaltext]M:Hi,there!I’vecometoseetheflat.MynameisMarkAdams.W
[originaltext]M:WelcometoMoneyMatters,aweeklyprogramthathelpsyoumana
[originaltext]Smartphonesdistractattentionandreducelearningbecauseof
[originaltext]Smartphonesdistractattentionandreducelearningbecauseof
随机试题
Thepoliceaccusedhimofsettingfiretothebuildingbuthedenied______int
Theterm"qualityoflife"isdifficulttodefine.It【C1】______averywides
[originaltext]IntheUnitedStates,thesocialproblempresentedbyhealth
Itiseasiertonegotiateinitialsalaryrequirementbecauseonceyouarein
Withtherecentrapidadvancesininformationtechnologies,(36)______resea
关于图片中的青铜器,下列说法不正确的是( )。 A.①是先秦时期的货币
Ph染色体阳性细胞减少甚或转阴治宜选用A.骨髓移植 B.Ara-C C.白细
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
预防小儿麻疹最有效的措施是( )。A.注射干扰素 B.输注丙种球蛋白 C.
A.牛黄醒消丸 B.地榆槐角丸 C.紫草膏 D.马应龙麝香痔疮膏 E.连
最新回复
(
0
)