首页
登录
职称英语
Clothes play two major roles: functional and decorative. When we buy clothes
Clothes play two major roles: functional and decorative. When we buy clothes
游客
2024-03-02
26
管理
问题
Clothes play two major roles: functional and decorative. When we buy clothes, there are more factors to take into consideration: size, price and durability.
Functional considerations in buying clothes are obvious because we wear different clothes for different seasons and different occasions. So is the dictating factor of size. We rule out any possibility of buying an article unless it fits us perfectly. For most of us, price and durability still greatly influence our buying. But as people’s pockets become more and more bulging(膨胀) nowadays, these two factors carry less and less weight when people make their decisions at a fashion shop.
Perhaps the most difficult decision to make in buying a piece of clothing is about its style on esthetical (审美学的) grounds; its shape, its colour, the texture of its material, and its workmanship. As what we wear tells stories about us, showing to others what kind of people we are and what kind of taste we have, we can not afford to be careless about this. We try a coat on and stand before a mirror, turning this way and that, imaging how others would think of us in it. When finally we decided to take it, it is because we are convinced that we have properly exercised our taste in addition to other practical considerations. [br] The fact that we wear different clothes for different seasons and occasions is a good example of ______.
选项
答案
the clothes’ functional role
解析
细节题。根据第二段第一句“Functional considerations...we wear different clothes for different seasons and different occasions.”可知我们为不同的季节、不同的场合买不同的衣服是出于功能方面的考虑。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3498433.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Shouldn’tsomeonepickuptheclothesfromthecleaner’s?M:D
[originaltext]W:Shouldn’tsomeonepickuptheclothesfromthecleaner’s?M:D
[originaltext]W:Shouldn’tsomeonepickuptheclothesfromthecleaner’s?M:D
[originaltext]W:Shouldn’tsomeonepickuptheclothesfromthecleaner’s?M:D
[originaltext]W:Shouldn’tsomeonepickuptheclothesfromthecleaner’s?M:D
Iftheseclothesareproperlymerchandised,____________(它们在圣诞节前应该相当好卖).theysh
[originaltext]M:Soyoureallybelievethatclothescarryakindofmessagefor
Clothesplaytwomajorroles:functionalanddecorative.Whenwebuyclothes
Clothesplaytwomajorroles:functionalanddecorative.Whenwebuyclothes
Clothesplaytwomajorroles:functionalanddecorative.Whenwebuyclothes
随机试题
Thegovernmentwillspendmoneypipingnaturalgastothecity’shomesinorder
ThedevelopmentandwidespreaduseofcomputertechnologyandtheInterneth
Viewedfromthehilltop,afewneglectedfarmhouseslayscatteredinthevalley.
Everyoneshouldgetthedimetoday,oritwillbetoolatetogetthecontract.A
Duringthesummerholidayseasonitisdifficulttofinda(n)_____roominthe
Whenolderpeoplecannolongerremembernamesatacocktailparty,theyten
外国人所持签证、停留居留证件由签发机关宣布作废的情形有()。A.签证损毁
免疫球蛋白定量的常用方法是A.免疫比浊法B.蛋白电泳C.免疫固定电泳D.ELIS
波特认为有5种力量决定整个市场或其中任何一个细分市场的长期的内在吸引力。这5个
男性,60岁,1个月来乏力、食欲不振,两周来气短,干咳,喜右侧卧位,既往有糖尿病
最新回复
(
0
)