首页
登录
职称英语
1.日前很多小国学生出国留学2.出国留学的好处3.我的看法 Studying Aborad Now
1.日前很多小国学生出国留学2.出国留学的好处3.我的看法 Studying Aborad Now
游客
2024-03-02
44
管理
问题
1.日前很多小国学生出国留学
2.出国留学的好处
3.我的看法
选项
答案
Studying Aborad
Nowadays, going abroad for studies is enjoying a striking popularity among adolescents. Importance should be attached to studying abroad.
There are a great many advantages of studying overseas. First and foremost, living and studying abroad offers students a different perspective of the world. On a university campus, international students are likely to encounter their counterparts from various countries and areas and are exposed to diverse ideas and values. What is more, overseas experience is the best opportunity for the real-life use of foreign languages. There is no better opportunity to improve second-language skills than living in the country in which it is spoken.
Generally speaking: it is my view that although going abroad is expensive and perhaps painful, the payoff is worthwhile. In the first place, in addition to knowledge, overseas students can gain precious experiences that those who stay at home will never have. Furthermore, overseas experience, frustrating and painful as it may be, is conducive to the growth of adolescents.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3498239.html
相关试题推荐
Supposeyouarestudyingatauniversitywhichoffersscholarshipstothosestud
【S1】[br]【S10】Iapproach意为“接受;向……接洽”。根据上下文句意,学生如果有任何学习上的问题,可在办公时间找教授来解决。言外之意也就是教
【S1】[br]【S5】C根据文章含义,教授希望学生积极主动地学习,在什么样的指导下完成功课呢?minimum意为最少的,最低的。既然教授希望学生主动积极的
【S1】[br]【S4】Jassign为“分配,分派”之意。本句意为研究工作分配下来以后,老师希望学生……应注意assign与research的搭配,给某人
【B1】[br]【B3】A、BasicallyB、GenerallyC、PrimarilyD、FranklyB此句是作者给出自己对生活质量的看法,g
【S1】[br]【S9】D空格所在句首的But起到提示作用,上一句提到有了钱的刺激,学生出勤率就增高,句中的too...to...表示否定概念,因此这里应选
【S1】[br]【S8】O后面的moneyincentive起到提示作用。学校给钱刺激学生上学,提高的肯定是出勤率,因此这里应选attendance。
【S1】[br]【S6】A前一段提到欧洲和亚洲国家的老师在教小学生外语了,这段后面说美国的学生有时到高中了才开始学外语,这说明美国的学生在学习外语方面不是领
Thoseuniversitieswereestablishedeitherby__________________(潜心学习的学生团体),as
[originaltext]Scientistsinmanydevelopingnationsarestudyingawaytop
随机试题
Get’emThinking!Usingthe"3Rs"ofMediaLiteracyToday,I’ll
Weweremarriedon20May1964,andeveryyearwehaveapartyonour______.A、c
WilliamFaulknerwasborninOxford,Miss.Hehad【1】______education,【1】_
SirHowardDavies,themanwiththejobofdecidingwhetherBritainneedsa
Onceyouarehiredasacompanyemployee,youwilllikelyhavebusinesscard
[originaltext]Foryearsithasbeenpossibletosetupcamerastotakepict
根据我国《保险法》的有关规定,投保方在未发生保险事故的情况下,谎称发生了保险事故
男性,23岁。3周前有不洁注射史,近6天来出现发热,体温最高38.2℃,无寒战,
左边给定的是多面体的外表面,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来。 A.如上
关于保证责任的说法,正确的是( )。A.当事人在保证合同中约定债务人不能履行债务
最新回复
(
0
)