首页
登录
职称英语
Bombay wasn’t the ideal place to get sick -- not when my doctor, family’ and
Bombay wasn’t the ideal place to get sick -- not when my doctor, family’ and
游客
2024-03-01
79
管理
问题
Bombay wasn’t the ideal place to get sick -- not when my doctor, family’ and friends were half a world away. I was alone, quite ill and had to delay my flight home. Luckily, when booking my ticket months before, l had shelled out (支付) for travel insurance. So my illness didn’t cost me a cent.
It’s actually pretty simple. A lot of unforeseen things can happen to you when you’re traveling. Make sure you’re prepared for all of them.
A good health insurance policy will get you proper medical attention anywhere in the world outside your home province -- at the insurance company’s expense. The company will send you home if it is considered medically necessary and, if you’re sick enough, it will send a nurse to accompany you. If you end up in a hospital and a doctor recommends that a family member come to your bedside, the insurance company will pay for k. You may even get pocket money to make your hospital stay more comfortable.
When I was sick in Bombay, I called the insurance company collect. It paid for a doctor (who came to my hotel room), all my medication, an extra night in the hotel and all my meals.
Picture it: the day before your big trip to Vancouver, you wake up with appendicitis (阑尾炎). You have no choice -- you have to cancel your trip. Your ticket, like most, is non-refundable and you can’t make any changes. You’re about to lose all the money you put out for the ticket -- unless you bought cancellation insurance beforehand.
Most travel plans include some form of non-refundable element: your deposit, your flights, your cruise, your stay at the all-inclusive resort, That non-refundable portion is what you’ll lose if you have to cancel your trip in the event that you get sick and you don’t have cancellation insurance. [br] With cancellation insurance, you can ______.
选项
A、have a choice where to go and where to stay
B、get your money back when canceling your travel ticket
C、enjoy a reduced rate of travel expense
D、buy a refundable ticket at the ticket office
答案
B
解析
此题问购买旅游事项取消险有什么好处。根据第五段最后一句“You’re about to lose all the money you put out for the ticket-unless you bought cancellation insurance beforehand.”可以看出,B项是答案。A项和C项内容文章里并没有提到; D项内容与文章意思不符,根本无可退款票出售,退款损失由保险公司承担。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3497125.html
相关试题推荐
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,an
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,an
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,an
Hewenttoworksoonaftertheoperation,ignoringthedoctor’sadvicethat____
Thestoryismainlyaboutabigbearwhichwantedtoattackthefamilybutonly
Thestoryismainlyaboutabigbearwhichwantedtoattackthefamilybutonly
Thestoryismainlyaboutabigbearwhichwantedtoattackthefamilybutonly
Thestoryismainlyaboutabigbearwhichwantedtoattackthefamilybutonly
Thestoryismainlyaboutabigbearwhichwantedtoattackthefamilybutonly
【S1】[br]【S5】M)。空格处位于名词family之前,缺少定语,应该和形容词nuclear意思相反,应填人形容词。该句意思为:法国人为之忠诚的中心从
随机试题
Itishardtopredicthowscienceisgoingtoturnout,andifitisreallyg
________(有对手相互竞争)maystimulatestudentstostudyhard.Havingrivalstocompete
_________thefog,weshouldhavereachedourdestination.A、BecauseofB、Inspit
ThefounderofTransformational-GenerativeGrammarisA、Chomsky.B、Halliday.C、Sa
A白色图形在上,且面积不变,黑色在下,且面积逐渐增大,首先排除B、D两项。白色图形在第二幅子图中向右翻转,第三幅子图再向下反转,由此可见A项中的五角星是对右边第
患者术后禁食3天,仅从静脉输入大量的5%葡萄糖液维持机体需要,此患者最容易发生A
2021年4月,我国本外币贷款余额187.85万亿元,同比增长12%;人民币贷款
短期饥饿时体内不会出现的代谢变化是 A.肝糖异生增强B.酮体生成增加 C.
以下有关契税优惠说法正确的有()。A.经济适用住房经营管理单位回购经济适用
引起冠状血管舒张最强的因素是A.缺O B.H浓度增加 C.组胺 D.腺苷
最新回复
(
0
)