首页
登录
职称英语
[originaltext] Despite various improvements in all aspects of social life, t
[originaltext] Despite various improvements in all aspects of social life, t
游客
2024-03-01
54
管理
问题
Despite various improvements in all aspects of social life, the generation gap between the grown-up and young remains unbridged. Instead, it grows wider apart.
Nowadays, the youths do not blindly follow what their elders say. Owing to the widespread of education, the influence of western civilization, to a certain extent, gives them a new code of philosophy, which is completely different from that of their elders. An invisible cold wall thus appears between the two generations.
Modern youths are trying to be more revolutionary. They have their own interpretation for different matters; they also have their own ideals. Their reluctance to learn old teachings and sayings becomes the constant friction between the two generations. They always introduce new changes. However, the old people, wedded to everything of the past, are hostile to changes and the generation gap becomes wider and wider.
After all, the young generation, like the old one, is made of flesh and blood. The young also need respect and they also have skills and good ideas. In order to narrow the gap, both groups should respect each other, listen to the words of each other. Most probably, these may help to solve the problem.
选项
A、Both the old and the young should respect each other.
B、The youths should follow the instructions of their elders.
C、Old people should keep up with the youths.
D、The youths should further their studies about western civilization.
答案
A
解析
作者在文章最后提出年轻一代也是有血有肉的人,他们也需要尊重,继而指明解决代沟问题的关键在于两代人之间的相互尊重。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3494919.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B10】[originaltext]Languageisanamazingphenomenon.Speech—theu
【B1】[br]【B9】[originaltext]Languageisanamazingphenomenon.Speech—theut
【B1】[br]【B8】[originaltext]Languageisanamazingphenomenon.Speech—theut
【B1】[br]【B7】[originaltext]Languageisanamazingphenomenon.Speech—theut
【B1】[br]【B6】[originaltext]Languageisanamazingphenomenon.Speech—theut
【B1】[br]【B2】[originaltext]Languageisanamazingphenomenon.Speech—theut
[originaltext]Bookreportsmayberequiredbyteacherswhowanttoknowwhether
[originaltext]Acriticalfactorthatplaysapartinpeople’ssusceptibilityto
[originaltext]Acriticalfactorthatplaysapartinpeople’ssusceptibilityto
[originaltext]Acriticalfactorthatplaysapartinpeople’ssusceptibilityto
随机试题
Ifithadn’tbeenforthedoctor’scare,I______speakingtoyounow.A、wouldnot
Althoughspinachisrichincalcium,italsocontainslargeamountsofoxalicac
Toauniversitystudentwhoisdoomedtoenterintosocietytorealizehimsel
[originaltext]M:Hi,Claire.Howdoesitfeeltobebackoncampus?W:Keith,h
[originaltext]W:OurlecturetodayisgivenbyProfessorBarton.He’sgoingto
石方开挖应根据( )等因素确定开挖方案。A.岩石类别 B.岩石风化程度 C
可用于区别黄酮和黄酮醇的反应是A.盐酸--镁粉反应B.锆盐--枸橼酸反应C.三氯
患者足月顺产,无窒息,第二天出现黄疸,逐渐加重,贫血,嗜睡,肝脾可触及。最可能的
落实夜班施工的条件,组织夜班施工这一内容属于( )。A:决策 B:执行 C
下课铃一响.几个校篮球队员便迫不及待地跑到操场上,分成两组,打起篮球。没打几分钟
最新回复
(
0
)