首页
登录
职称英语
[originaltext] A blonde lady walks into a New York City Bank and asks for th
[originaltext] A blonde lady walks into a New York City Bank and asks for th
游客
2024-02-29
57
管理
问题
A blonde lady walks into a New York City Bank and asks for the loan officer. She says she is going to Europe on business for 2 weeks and needs to borrow $ 5,000. The bank officer says he will need some kind of security for the loan, so the lady hands over the keys to a new, costly car parked in front of the bank. With all checked out, the bank agrees to accept the car as security for the loan. The loan officer drives the new car into the bank’s underground garage and parks it there. Two weeks later the lady returns, repays the $ 5,000 she loaned, and $15.40 interest. The loan officer comes up to the lady and says, "We here at the bank are very happy to this deal, but while you were away, I checked you out, and I’m a little puzzled. I found out that you are a multimillionaire. What puzzles me is why you would bother to borrow $ 5,000. "The lady replies, "Where else in New York City can I park my car for two weeks for 15 dollars?"
选项
A、She wanted to buy a car.
B、She wanted to joke with the bank.
C、The bank is the cheapest place in New York to park her car.
D、She will go to Europe on business.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3492450.html
相关试题推荐
[originaltext]Cartheftisawidespreadproblem.InAmericaaloneonecaris
[originaltext]Cartheftisawidespreadproblem.InAmericaaloneonecaris
[originaltext]Thereisnopointinlookingforasimpledefinitionof"readi
[originaltext]Thereisnopointinlookingforasimpledefinitionof"readi
[originaltext]In1966,theThirdNationalConferenceontheStatusofWomen
[originaltext]In1966,theThirdNationalConferenceontheStatusofWomen
[originaltext]M:Well,Cynthia,ourfirstsemesteratuniversityisalmostove
[originaltext]M:Well,Cynthia,ourfirstsemesteratuniversityisalmostove
[originaltext]M:Ireallydon’tknowwhattodothissummer.Ican’taffordto
[originaltext]Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbeenbuilt
随机试题
—Lookatthenotebelow.—Youwillhearamancheckingtimedifferencebeforema
Thesuspectisof______heightandwearsabeard.A、regularB、averageC、commonD、u
Datasharing:Anopenmindonopendata[A]Itisamovemen
[originaltext]Everyoneenjoysbeingtoldtheyaregoodatwhattheydoand
根据解释的效力,可以把刑法解释分为( )。A.立法解释、司法解释和学理解释
2011年上半年,我国软件产业实现软件业务收入8065亿元,同比增长29.3%,
黄柏盐炙的作用是A.补血止血B.滋阴降火,退虚热C.清湿热并具收敛之性D.泻火解
尽管古人对日食怀有恐惧感,认为日食是“天狗吃太阳”,但是鉴于太阳对于人类的重要作
社会工作得以发生的前提是()的存在。A.服务对象 B.社会工作者 C.社会
(2018年真题)患者,女,21岁,近半年来食欲亢进,多汗体重明显减轻,伴有乏力
最新回复
(
0
)