首页
登录
职称英语
Ironically, in the United States, a country of immigrants, prejudice and dis
Ironically, in the United States, a country of immigrants, prejudice and dis
游客
2024-02-25
66
管理
问题
Ironically, in the United States, a country of immigrants, prejudice and discrimination(歧视) continue to be serious problems. There was often tension between each established group of immigrants and each succeeding group. As each group became more financially successful, and more powerful, they excluded newcomers from full participation in the society. Prejudice and discrimination are part of American history; however, this prejudicial treatment of different groups is nowhere more unfair than with black Americans.
Blacks had distinct disadvantages. For tile most part, they came to the "land of opportunity" as slaves and they were not free to keep their heritage and cultural traditions. Unlike most European immigrants, blacks did not have the protection of a support group; sometimes the slave owners separated members of the same family. They could not mix easily with the established society either because of their skin color. It was much difficult for them to adapt to the American culture. Even after they became free people, they still experienced discrimination in employment, housing and education and even in public facilities.
Until the twentieth century, the majority of the black population lived in the southern part of the United States. Then there was a population shift to the large cities in the North. Prejudice against blacks is usually associated with the South. Slavery was more common there and discrimination was often easier to see.
In the 1950s and 1960s, blacks fought to gain fair treatment, and they now have legal protection in housing, education, and employment. Because their neighborhoods are segregated(隔离), many blacks feel that educational opportunities are not adequate .for their children. Busing children from one neighborhood to another is one solution to inequality in education. Naturally, all parents want the best possible education for their children. The situation of blacks is better today than it was in the 1950s, but racial tension continues. Time will be the genuine solution to the problem of race. [br] When a group of immigrants became strong in its economy, they were likely to______.
选项
A、show ’prejudice and discrimination against newcomers
B、fight among themselves to establish a more dominating role
C、prevent new settlers from being greatly involved in social activities
D、fight against natives to gain more profits
答案
C
解析
事实细节题。根据文章第一段第三句"As each group became more financially successful.... from full participation in the society.”可知,当移民团体的经济更加富足时,他们可能会阻止新移民参与社会活动,故应选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3481954.html
相关试题推荐
ThevariousminoritygroupsintheUnitedStates,suchasAsian-Americans,B
ThevariousminoritygroupsintheUnitedStates,suchasAsian-Americans,B
[originaltext]AndrewJackson,whowasPresidentoftheUnitedStatesfrom1
[originaltext]AndrewJackson,whowasPresidentoftheUnitedStatesfrom1
[originaltext]AndrewJackson,whowasPresidentoftheUnitedStatesfrom1
[originaltext]AndrewJackson,whowasPresidentoftheUnitedStatesfrom1
UnitedNations(UN)isaninternational【C1】______ofcountriescreatedto【C2】
UnitedNations(UN)isaninternational【C1】______ofcountriescreatedto【C2】
UnitedNations(UN)isaninternational【C1】______ofcountriescreatedto【C2】
UnitedNations(UN)isaninternational【C1】______ofcountriescreatedto【C2】
随机试题
NipponexElectricsTokyo,Japan27August,2014AmperliteLtd146O’LearySt
BaltimoreLanguageInstitute300LightStreet,Baltimore,Maryland21202Tel:
Whenyouspeakonthetelephone,youcannotuseyourfacial(面部的)expression,e
Itiseasiertonegotiateinitialsalaryrequirement.Becauseonceyouarei
四君子汤的功用是A.健脾和胃 B.益气补中 C.健脾养胃 D.益气健脾
A.己糖激酶法B.葡萄糖氧化酶法C.尿酮体D.全血乳酸E.胰岛素抗体血糖测定的参
某变电站进行扩容,则在对变压器进行投运送电时,应对变压器进行()次冲击。5$;$
高尔夫球运动刚刚兴起时,有个奇怪现象:几乎所有的高尔夫球手都喜欢用旧球,特别是有
下列关于车辆购置税的说法中,正确的是()。A.车辆购置税以购置的所有车辆为课税
关于“脂肪酸β氧化”过程的叙述,正确的是 A.脂肪酸β氧化过程是在细胞质进行的
最新回复
(
0
)