首页
登录
职称英语
[originaltext] Billy grabbed his fishing rod from the closet and headed for
[originaltext] Billy grabbed his fishing rod from the closet and headed for
游客
2024-02-24
61
管理
问题
Billy grabbed his fishing rod from the closet and headed for the back door. As he went out the door, he called to his grandmother that he would be back soon. When he reached the river, he put bait on his hook and threw the line into the water. Billy didn’t have any friends so he always went fishing with his Grandfather. They always did the housework together first and then went fishing.
Sometimes Grandmother would pack their lunches and they would stay all afternoon. After his Grandfather died, he felt lonely and very sad. He had a hard time believing that his best friend wouldn’t be with him anymore.
After Billy’s Grandfather died he had to do extra housework. He tried to spend time with his Grandmother so that she wouldn’t feel so alone. He could tell that she missed him be cause she cried a lot and it hurt Billy to see her cry. He kept himself busy so that he wouldn’t feel so sad, but a hard as he tired, he couldn’t help missing his Grandfather. Billy suddenly saw that his rod was moving, he must have caught a fish! The fish on the end of the line swam wildly in the water, but Billy fought with it until finally he had the fish on the bank. It was a large trout and Grandmother would be glad to have it for dinner. He showed her the fish and she smiled as she took it into the house to clean it. That night after he had gone to bed, Billy looked through his window at the stars and felt that his Grandfather was watching over him. One bright star stood alone and seemed to twinkle brightly. Billy looked at it for a moment before he said, "Goodnight Grandfather," and went to sleep.
选项
A、his parents.
B、his friends.
C、his grandparents.
D、his aunt and uncle.
答案
C
解析
此题考查从所听内容进行推测的能力。整篇文章都没提到Billy的Parents.其次是Billy didn’t have any friends so he always went fishing with his Grandfather.They always did the housework together first and then went fishing.此题考察的学生的归纳和总结能力。在文章没有提到具体的信息的时候,学生应根据已有的信息归纳及总结该信息。并得出自己的答案。该文章一开始就说明,Billy没有什么朋友,只是经常和他的爷爷去钓鱼并一起做家务。后来爷爷过世之后,他就只能一个人去钓鱼子,并陪伴奶奶。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3478205.html
相关试题推荐
[originaltext]Inthelocalnewspaperofmycommunityrecently,therewasa
[originaltext]Afour-yearstudyconductedbytheInfantTestingCenterinS
[originaltext]Afour-yearstudyconductedbytheInfantTestingCenterinS
[originaltext]Afour-yearstudyconductedbytheInfantTestingCenterinS
[originaltext]OnekindofvacationthatmanyAmericansenjoyiscamping.Ea
[originaltext]W:Didyouknowitwasgoingtoraintoday?M:Absolutelynot,th
[originaltext]M:Excuseme,I’mlookingfortheemergencymom.Ithoughtitwas
[originaltext]M:Excuseme,I’mlookingfortheemergencymom.Ithoughtitwas
[originaltext]M:Excuseme,I’mlookingfortheemergencymom.Ithoughtitwas
[originaltext]M:Excuseme,I’mlookingfortheemergencymom.Ithoughtitwas
随机试题
Resourcescanbesaidtobescarceinbothanabsoluteandrelativesense:t
[originaltext]M:Bob’swritingtoinvitemetospendaweekendwithhimathis
Doyouevercalllongdistancefromapayphone?Youdialthenumber,an
将会计凭证划分为原始凭证和记账凭证的依据是()。A.填制时间 B.取得来源
寒凝血瘀型痛经首选A.少腹逐瘀汤 B.胶艾四物汤 C.血府逐瘀汤 D.《金
依靠行政组织的权威,运用命令、规定、指示、条例等行政手段,按照行政系统和层次,以
以下不属于周转性材料的是()。A.模板 B.脚手架 C.跳板
如图所示,在Ⅲ类场地上建一座高为100m的钢筋混凝土烟囱。设防烈度为7度,远震,
小冰的丈夫杨勇经营一家电子产品直销店,一直以来生意都很好,可自从杨勇迷上赌博后,
某工程,建设单位和施工单位按《建设工程施工合同(示范文本)》签订了施工合同,在施
最新回复
(
0
)