首页
登录
职称英语
It’s never easy to admit you are in the wrong. Being human, we all need to k
It’s never easy to admit you are in the wrong. Being human, we all need to k
游客
2024-02-24
28
管理
问题
It’s never easy to admit you are in the wrong. Being human, we all need to know the art of apologizing. Look back with honesty and think how often you’ ye judged roughly, said unkind things, pushed yourself ahead at tire expense of a friend. Then count the occasions when you indicated clearly and truly that you were sorry. A bit frightening, isn’t it? Frightening because some deep wisdom in us knows that when even a small wrong has been committed, some mysterious moral feeling is disturbed; and it stays out of balance until fault is acknowledged and regret expressed.
I remember a doctor friend, the late Clarence Lieb, telling me about a man who came to him with a variety of’ signs: headaches, insomnia and stomach trouble. No physical cause could be found. Finally Dr. Lieb said to the man, "Unless you tell me what’s worrying you, f can’t help you".
After some hesitation, the man confessed that, as executor of his father’ s will, he had been cheating his brother, who lived abroad, of his inheritance. Then and there the wise old doctor made the man write to his brother asking forgiveness and enclosing a cheque as the first step in restoring their good relation. He then went with him to the mail box in the corridor. As the letter disappeared, the man burst into tears. "Thank you, "he said, "I think I’m cured. "And he was.
A heart felt apology can not only heal a damaged relationship but also make it stronger. If you can think of someone who deserves an apology from you, someone you have wronged, or judged too roughly, or just neglected, do something about it right now. [br] What will happen if we have done something wrong?
选项
A、Our logic of thinking will be disturbed.
B、We shall lose a friend.
C、We shall apologize at once.
D、Our moral balance will be disturbed.
答案
D
解析
同上一句,我们知道我们做了错事会感到不安,所以很明显答案是D;A、我们的逻辑思维会乱,这与原文不符。我们情绪会感到不安,但逻辑思维不一定会乱;B、我们会失去一位朋友,这也不一定,如果我们诚心道歉,不仅不会失去朋友,而且这种关系会更牢固;C、我们将立即道歉,这与原文也不符。因为我们应该马上道歉,但不一定所有的人都会道歉,这不是必然的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3478067.html
相关试题推荐
It’snevereasytoadmityouareinthewrong.Beinghuman,weallneedtok
It’snevereasytoadmityouareinthewrong.Beinghuman,weallneedtok
It’snevereasytoadmityouareinthewrong.Beinghuman,weallneedtok
It’snevereasytoadmityouareinthewrong.Beinghuman,weallneedtok
It’snevereasytoadmityouareinthewrong.Beinghuman,weallneedtok
随机试题
Tidesarecreatedmainlybythepullofthemoonontheearth.Themoon’spu
Baby-NamingTrends[A]Overthelastfiftyyears,Americanparentshaver
按照《建筑消防设施的维护管理》(GB25201)的规定,投入运行的火灾自动报警系
.甲、乙两工厂相邻,甲工厂原有东门,甲工厂为了解决本厂职工上下班通行方便,想开一
甲亢之阴虚火旺证的主方是A.逍遥散 B.四逆散 C.天王补心丹 D.一贯煎
国家统计局采用定基指数方法,以2014年为100,根据第四次全国经济普查数据修订
听诊肺动脉第二音(P2)减弱的先天性心脏病是A.房间隔缺损 B.室间隔缺损
在房地产投资项目的不确定性分析中,最高土地价格分析属于( )。A.临界点分析
在企业组织结构的形式中,矩阵制所表现出的最突出的优点是()。A.管理层次清楚
下列业务中,需要编制付款凭证的有()。A、从银行提现 B、将现金存入银行 C
最新回复
(
0
)