首页
登录
职称英语
[originaltext] Although America is a huge country, traveling is very quick a
[originaltext] Although America is a huge country, traveling is very quick a
游客
2024-02-24
71
管理
问题
Although America is a huge country, traveling is very quick and easy. The visitor who wants to see as much of the country as possible should travel by bus. That is, if he hasn’t got a friend who owns a car. It’s fun. There is fast bus service between cities. For example, the Greyhound bus service has the picture of a greyhound, a dog which can run very fast on the side of the bus. Some buses have an upper and a lower level. The roof is often made of glass and in the summer the heat of the sun through the glass makes it feel too hot. Although the buses are cooled by air conditioning, it does not always seem to work with such good effect on the top level. The seats are soft with a reading lamp over each one and they lean back for sleeping at night. On these long distance buses there is a toilet and other comfort on board.
Stops are made for meals at roadside restaurants and there is time to stretch your legs. It takes about three and a half days to cross America by bus with short stops for meals.
Flying is as simple as going by bus. There are two kinds of service: a regular service on which free meals are provided, and a stop over service where the plane stops over at various cities. Most cities have an airport. You can often buy your ticket and arrange your airplane trip all within about twenty minutes. Businessmen who are in a hurry do all their traveling by plane. The roads and highways are splendid, running straight for hundreds of miles. Some are free ways which means that there is no charge for using them or others called turnpikes the drivers have to pay.
There are no crossroad or traffic lights. Other roads run either above or underneath the highways with roads leading up or down to them from either side.
选项
A、You can sleep in it.
B、it’s safer than trains.
C、It’s fast and comfortable.
D、You can see more of the country.
答案
D
解析
细节题。短文第二句就提到The visitor who wants to see as much of the country as possible should travel by bus,因此说话者建议乘坐公共汽车是因为这样能观看国家中更多的风景,因此答案选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3477494.html
相关试题推荐
[originaltext]Oneofthemostcharminglocationstovisitintheareaisth
[originaltext]Oneofthemostcharminglocationstovisitintheareaisth
[originaltext]RobertEdwardsbecameblindinancaraccidentnineyearsago
[originaltext]RobertEdwardsbecameblindinancaraccidentnineyearsago
[originaltext]M:Didyoutakethesepictures?They’reverygood.W:Yes,Ithin
[originaltext]M:Didyoutakethesepictures?They’reverygood.W:Yes,Ithin
[originaltext]M:DidyouseethatTVspecialonNormanRockwelllastnight?W:
[originaltext]M:DidyouseethatTVspecialonNormanRockwelllastnight?W:
[originaltext]W:What’stheproblem,Paul?Youreallylookpanicked.M:Iamsp
[originaltext]W:What’stheproblem,Paul?Youreallylookpanicked.M:Iamsp
随机试题
IMMATERIAL:RELEVANCE::A、liberal:autonomyB、competent:valorC、circuitous:d
Thetraditionalbeliefthatawoman’splaceisinthehomeandthatawoman
【B1】[br]【B20】A、onB、inC、byD、forD此题考固定搭配,以及定语从句。此处which引导定语队句,先行词是products,从
Yearsago,doctorsoftensaidthatpainwasanormalpartoflife.Inpartic
组织目标系统的最低层次是()。A.社会经济目标 B.整个组织目标 C.个人
零件关系P(零件名,条形码,供应商,产地,价格)中的()属性可以作为该关系的
当订立合同双方对格式条款有两种以上的解释时,应当()。A.作出不利于提供格式条
患者女,68岁。因脑出血长期在家卧床,大小便失禁,不能自行翻身,近日骶尾部皮肤呈
A.满腹疼痛,拒按 B.下腹部疼痛,拒按 C.腹痛绵绵喜按,得温则舒 D.
A.喷他佐辛 B.罗通定 C.曲马多 D.芬太尼 E.纳洛酮镇痛作用最强
最新回复
(
0
)