首页
登录
职称英语
How old is "old"? The answer has changed over the years. Two hundred years a
How old is "old"? The answer has changed over the years. Two hundred years a
游客
2024-02-23
55
管理
问题
How old is "old"? The answer has changed over the years. Two hundred years ago, you were old at 35. That was the average life expectancy then. At the turn of the 19th century, as medical knowledge advanced, the average life expectancy increased to 45. In 1950, 70-year olds were really old. Today, a healthy 70-year-old is looking forward to many more active years.
So, how old is old? The answer is one you’ ve heard many times, from all sorts of people. "You are as old (or young) as you feel." The calendar simply tells you how many years you have lived. Your body tells you how well you’ ve lived.
"Youth", wrote an unknown author, "is not a time of life--it is a state of mind. Nobody grows old by living a number of years; people grow old by deserting (抛弃) their ideals."
Old is a point of view. Alice Brophy, when she was with the New York City Commission for the Aging, said, "It annoys me when people say, ’Gee, you look young for your age. ’ What does that mean? Is there some model that you’ re supposed to look a certain way at 65 and 75 and 85? You know, you can die old at 30 and live young at 80."
It is often believed that most older people are in poor health. But the fact is that there are neither biological nor physiological (生理学的) reasons to connect poor health with growing older. Older people are more likely to be affected with illness and physical disabilities than you are, but old age itself is not a disease. It’s possible to remain physically fit throughout your life. [br] Which of the following statements is NOT true according to the passage?
选项
A、The concept of "old" is differently defined in different times.
B、Nobody can remain physically healthy throughout the life.
C、The progress in medical knowledge has contributed a lot lo longer lives of us.
D、Older people may get ill and physically disabled more easily than younger ones.
答案
B
解析
细节题。根据文章最后一句话“It’s possible to remain physically fit throughout your life.”可知选项B有误,故答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3476545.html
相关试题推荐
[originaltext]ThefarmeconomyoftheUnitedStateshaschangedalotinti
[originaltext]ThefarmeconomyoftheUnitedStateshaschangedalotinti
TheWorldinaGlass:SixDrinksThatChangedHistoryTomStan
TheWorldinaGlass:SixDrinksThatChangedHistoryTomStan
TheWorldinaGlass:SixDrinksThatChangedHistoryTomStan
TheWorldinaGlass:SixDrinksThatChangedHistoryTomStan
TherearemanyreasonswhyfamilylifeinBritainhaschangedsomuchinthe
TherearemanyreasonswhyfamilylifeinBritainhaschangedsomuchinthe
TherearemanyreasonswhyfamilylifeinBritainhaschangedsomuchinthe
TherearemanyreasonswhyfamilylifeinBritainhaschangedsomuchinthe
随机试题
Whatisthemainpurposeofthetalk?[originaltext]Thankyou,everyone,foratt
THEDEVELOPMENTOFMANSHEE1.Thespeakerhada
Optimismcanhelpyoutobehappier,healthierandmoresuccessful.Pessimis
Atfirstthecompanyrefusedtopurchasetheequipment,butthisdecisionwas___
A.清肝泻火 B.散瘀解毒消痈 C.解毒敛疮 D.化痰止咳 E.清热利尿
患者,男,35岁,行走间滑倒,右腰部垫于台阶边缘,自觉右腰部疼痛。查体:右侧肾区
对制药用水的生产及质量控制描述错误的是A:纯化水常用的制备方法有离子交换法、电渗
某国有企业集团公司为下属子公司的高层管理者制定了考核方案,方案规定,子公司的总体
对于贷款期限在1年以上的个人住房贷款,合同期内遇法定利率调整时,实践中银行多是于
A.IgD B.IgG C.IgE D.IgM E.IgA参与Ⅰ型超敏反
最新回复
(
0
)