首页
登录
职称英语
[originaltext] Many artists late in the last century were in search of a mea
[originaltext] Many artists late in the last century were in search of a mea
游客
2024-02-23
76
管理
问题
Many artists late in the last century were in search of a means to express their individuality. Modern dance was one of the ways some of these people sought to free their creative spirit. At the beginning there was no exact technique, no foundation from which to build. In later years, trial, error, and genius founded the techniques and the principles of the movement. Eventually, innovators even drew from what they considered the dreadful ballet, but first they had to discard all that was academic so that the new could be discovered. The beginnings of modern dance were happening before Isadora Duncan, but she was the first person to bring the new dance to general audiences and see it accepted and acclaimed.
Her search for natural movement form sent her to nature. She believed movement should be as natural as the swaying of the trees and the rolling waves of the sea, and should be in harmony with the movements of the Earth. Her great contributions are in three areas.
First, she began the expansion of the kinds of movements that could be used in dance. Before Duncan danced, ballet was the only type of dance performed in concert. In the ballet the feet and legs were
hasized, with virtuosity shown by complicated movements. Duncan performed dance by using all
body in the freest possible way. Her dance stemmed from her soul and spirit. She was one of the pioneers who broke tradition so others might be able to develop the art.
Her second contribution lies in dance costume. She discarded ballet shoes and stiff costumes. These were replaced with bare feet, and unbound hair. She believed in thenatural body being allowed to move freely, and her dress displayed this ideal.
Her third contribution was in the use of music. In her performances she used the symphonies of great masters, including Beethoven and ’Wagner, which was not the usual custom.
She was as exciting and eccentric in her personal life as in her dance.
选项
A、costly
B、colorful
C、graceful
D、restrictive
答案
D
解析
细节题,文章提到“She discarded ballet shoes and stiff costumes.”,也可以根据第17题的理解来选,邓肯喜欢像自然一样自由,她的舞衣风格当然如此。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3475294.html
相关试题推荐
[originaltext]Theperiodofengagementisthetimebetweenthemarriagepro
[originaltext]Inthenextfewdecadespeoplearegoingtotravelverydiffe
[originaltext]Inthenextfewdecadespeoplearegoingtotravelverydiffe
[originaltext]M:Isupposeyoumusthaveheardaboutthatgreatpieceofconcre
[originaltext]M:Isupposeyoumusthaveheardaboutthatgreatpieceofconcre
[originaltext]M:Isupposeyoumusthaveheardaboutthatgreatpieceofconcre
[originaltext]W:Mr.SmithjustsaidthatifI’mlateagainhewillfireme.M:Do
[originaltext]W:Mr.SmithjustsaidthatifI’mlateagainhewillfireme.M:Do
[originaltext]W:Mr.SmithjustsaidthatifI’mlateagainhewillfireme.M:Do
[originaltext]W:Mr.SmithjustsaidthatifI’mlateagainhewillfireme.M:Do
随机试题
LanguageDespitethefactthatmanydefinitionsoflanguagehavebeenproposed,
TheAlzheimer’sAssociationandtheNationalAllianceforCaregivingestimate
BornonJuly31,1965,inGloucestershire,England,JoanneKathleenRowling
患者从高处跌下已3小时,左腰部受伤疼痛剧烈,血尿。查体:BP80/60mm
患者,女,36岁。患乳房囊性增生病,两侧乳房有边界不清的坚实肿块,其大小与月经周
钩藤粉末中含有A.草酸钙方晶B.草酸钙柱晶C.草酸钙针晶D.草酸钙簇晶E.草酸钙
由建设单位提出的工程变更处理中,()对建设单位要求的工程变更提出评估意见。
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成? A.如上图所示 B.如
假设某银行体系:(1)原始存款总额为100万元;(2)法定准备金额为8%;(3)
下列国际贸易理论中,认为“各国应该集中生产并出口那些能够充分利用本国充裕要素的产
最新回复
(
0
)