首页
登录
职称英语
[originaltext] The World Health Organization has released a re port about ho
[originaltext] The World Health Organization has released a re port about ho
游客
2024-02-22
64
管理
问题
The World Health Organization has released a re port about how disease weakens the economies of poor countries. For years, people believed that good health is a direct result of strong economic development. How ever, this study suggests the opposite is true. It says that strong economic development is an important result of improved health.
An international committee of economists and experts in public health and policy carried out the study. It is based on almost ninety investigations in countries a round the world. Some people say the study is the most complete examination to link investments in health care to economic growth. The study calls for a large increase in foreign aid for health care services in developing countries. In the world’s richest countries, total spend ing for health care for each person is almost two-thou sand dollars a year. However, in the world’s poorest nations, spending on health care for each person is only thirteen dollars a year.
The WHO says this amount should be increased to thirty-eight dollars a year for each person. The money would help poor nations provide treatment for disease. It would also provide babies with important health care early in life.
选项
A、38 dollars.
B、48 dollars.
C、30 dollars.
D、13 dollars.
答案
A
解析
细节题。从短文The WHO says this amount should be increased to thirty-eight dollars a year for each person.,可知至少每人每年要花38美元在医疗保健上。minimum cost指“最低费用”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3473398.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Whodoyouthinkshouldgetthejob?HowaboutMr.Becket?M:M
Whatdoesthespeakersayabouttyphoons?[br][originaltext]Abitofrain
Whatdoesthespeakersayabouttyphoons?[originaltext]Abitofrainandwi
Whatdoesthespeakertellusabouttoday’sAmericans?[br][originaltext]F
Whatdoesthespeakertellusabouttoday’sAmericans?[br][originaltext]F
WhatisthepurposeofTommyCarter’sresearch?[br][originaltext]ThomasT
Whatistheman’sattitudetowardthestemcellresearch?[br][originaltext]M:
Whatistheman’sattitudetowardthestemcellresearch?[br][originaltext]M:
WhatdotheAmericandoctorssayaboutbabies?[br][originaltext]Somepeop
WhatdotheAmericandoctorssayaboutbabies?[originaltext]Somepeopletho
随机试题
Thepolicemandeclaredthattheblowonthevictim’shead______frombehind.A、sho
[originaltext]Asthecarindustrydevelops,trafficaccidentshavebecomea
"ThereisnorealborderbetweenIsraelandPalestine,"saysMuhammadHamudi,
【S1】[br]【S10】for→means介词错误。tradethingswitheachother表示“相互交换东西”。而tradeAfor
Researchersknowtherearemanydrugsthatcanalterourbodilyprocessesin
A:单室单剂量血管外给药c-t关系式 B:单室单剂量静脉滴注给药c-t关系式
根据我国现行宪法和法律,下列哪些人可以具有中国国籍() A.张某出生在中国澳
借款人申请商业助学贷款的条件有()。A.应无不良信用记录,不良信用等行为,评价标
关于放松训练,错误的说法是()。 (A)放松训练可单独使用,也可联合使用,一
下列施工质量控制内容中,属于现场施工质量检查内容的有()。A.开工前的检查
最新回复
(
0
)