首页
登录
职称英语
The view over a valley of a tiny village with thatched(草盖的)roof cottages aro
The view over a valley of a tiny village with thatched(草盖的)roof cottages aro
游客
2024-02-22
71
管理
问题
The view over a valley of a tiny village with thatched(草盖的)roof cottages around a church; a drive through a narrow village street lined with thatched cottages painted pink or white; the sight over the rolling hills of a pretty collection of thatched farm buildings - these are still common sights in parts of England. Most people will agree that the thatched roof is an essential part of the attraction of the English countryside.
Thatching is in fact the oldest of all the building crafts practiced in the British Isles(英伦诸岛). Although thatch has always been used for cottage and farm buildings, it was once used for castles and churches, too.
Thatching is a solitary(独自的)craft, which often runs in families. The craft of thatching as it is practiced today has changed very little since the Middle Ages. Over 800 full-time thatchers are employed in England and Wales today ,maintaining and renewing the old roofs as well as thatching newer houses. Many property owners choose thatch not only for its beauty but because they know it will keep them cool in summer and warm in winter.
In fact, if we look at developing countries, over haft the worm lives under thatch, but they all do it in different ways. People in developing countries are often reluctant to go back to traditional materials and would prefer modern buildings. However, they may lack the money to allow them to import the necessary materials. Their temporary mud huts with thatched roofs of wild grasses often only last six months. Thatch which has been done the British way lasts from twenty to sixty years, and is an effective defiance against the heat. [br] We can learn from the passage that ______.
选项
A、thatched cottages in England have been passed down from ancient times
B、thatching is a building craft first created by the English people
C、the English people have a special liking for thatched houses
D、most thatched cottages in England are located on hillsides.
答案
A
解析
依据文章第三段第二句:The craft of thatching as it is practised today has changed very little since the Middle Ages.推断出选项A“在英格兰茅草屋是从古时候传下来的”是可知信息,为正确选项。选项B“用茅草作屋顶是英国人首先发明的手艺”在文章中没有提及。选项C“英格兰人对茅草屋有特殊爱好”,D“英格兰大多数的茅草屋在山坡上”无法从文章推断出。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3473243.html
相关试题推荐
[originaltext][32]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers
Nottoolongago,aguestcheckingoutofourPolynesianVillageresortatW
Nottoolongago,aguestcheckingoutofourPolynesianVillageresortatW
Nottoolongago,aguestcheckingoutofourPolynesianVillageresortatW
Nottoolongago,aguestcheckingoutofourPolynesianVillageresortatW
Nottoolongago,aguestcheckingoutofourPolynesianVillageresortatW
[originaltext][32]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers
[originaltext][32]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers
[originaltext][32]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers
[originaltext]Villagesindevelopingcountriesoftenlackmanythings.Book
随机试题
Howcanaticketbepurchased?[originaltext]W:HowcanIbuyticketsforthelo
【B1】[br]【B9】or→and前面提到了twomostcommonforms,此处用and才能和前文保持意义上的一致。
[originaltext]I:Havetheygotanyconclusionastohowpeopleshouldinteract
Anewstudyofthebrainishelpingscientistsbetterunderstandhowhumans
FemaleRelationshipsA)Severalnewbooksandfilmsexplo
某企业制定员工的健康管理计划,提出通过企业微信公众号推广员工健身活动,在距离工作
下面哪一项不是对膀胱癌的正确叙述A.50%病人5年内复发 B.复发者往往更为恶
关于乙肝病毒核心抗体IgM临床意义叙述不正确的是A.急性乙肝B.效价降低提示预后
对于不良贷款,商业银行可以采取的处置方法有()。A.诉讼 B.减免息 C.
患者男,30岁。咽痛、咳嗽、发热,2周后发现尿色红,眼睑水肿,尿量1000ml/
最新回复
(
0
)