首页
登录
职称英语
[originaltext]M: So, you must have a lot of contact with overseas students in y
[originaltext]M: So, you must have a lot of contact with overseas students in y
游客
2024-02-21
74
管理
问题
M: So, you must have a lot of contact with overseas students in your work helping people coping with daily existence.
W: Sometimes. You know the life of a social worker is not all wonderful and working to help people in their daily life. I have to spend a lot of time pushing paper, and writing reports too. But when I do get out, yeah, I see a lot of foreigners. And sometimes they come in because life in America has just beaten them down and they can’t cope financially or emotionally.
M: Really? I would think that they had a good support network in place, especially university students.
W: They do have a network, and a variety of support groups, but these can’t meet all of the students’ needs. They can’t help with paying bills, dealing with American neighbors and customs, fitting in, getting a driver’s license, etc. They try, but very often the student has to figure out a lot of this stuff by himself. And if he or she is shy, they don’t have the courage to ask other people, even other people from their nationality.
M: So what are some of the things that overseas students struggle with?
W: This might interest you, but they struggle with the food, especially Chinese. You know, they come here knowing that Americans love Chinese food so much. They think that there will be good restaurants with Chinese food that they love. But they get here and they are extremely surprised. Americans enjoy totally different flavors.
M: So what do they do?
W: If they’re brave and curious, they look around and test all the restaurants. There is usually at least one restaurant in every town that has almost quality food.
Questions 23 to 25 are based on the conversation you have just heard.
23. In which aspect does the woman help people in her work?
24. Why do people come to the woman for help?
25. How did Chinese students expect the American-made Chinese food before they came to the U.S?
选项
A、They were surprised at the flavors.
B、They could find food they know and love.
C、There was at least one Chinese restaurant in every China town.
D、Americans have different foods.
答案
B
解析
选项中的flavors,food和restaurant 表明,本题与饮食有关。对话中女士提到They think that there will be good restaurants with Chinese food that they love,[B]“他们能找到他们所熟悉和喜欢吃的事物”是对此的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3469012.html
相关试题推荐
[originaltext]Oneofthemostcharminglocationstovisitintheareaisth
[originaltext]InAmerica,wherelaborcostsaresohigh,"doityourself"
[originaltext]M:Didyoutakethesepictures?They’reverygood.W:Yes,Ithin
[originaltext]M:Didyoutakethesepictures?They’reverygood.W:Yes,Ithin
[originaltext]M:Didyoutakethesepictures?They’reverygood.W:Yes,Ithin
[originaltext]M:DidyouseethatTVspecialonNormanRockwelllastnight?W:
[originaltext]M:DidyouseethatTVspecialonNormanRockwelllastnight?W:
[originaltext]W:What’stheproblem,Paul?Youreallylookpanicked.M:Iamsp
[originaltext]W:What’stheproblem,Paul?Youreallylookpanicked.M:Iamsp
[originaltext]W:What’stheproblem,Paul?Youreallylookpanicked.M:Iamsp
随机试题
【S1】[br]【S5】but→and用词不当。由句意知,在新发明的迅速扩张阶段,会出现一个全新的行业生产该新产品,服务于该产品。所以二者是递进关系,并非转
Manypeoplecondemntheverythinfashionmodelswhoareconsideredtohave
[originaltext]Wearenowlivinginaworldinwhichrobotsaretakingover
Theromanticimageofthetrustypostman,deliveringletterstothefarthest
GeneticallyModified(转基因的)cropsareeverywhere.ItseemseveninEurop
Inthissection,youaregoingtoreadapassagewithtenstatementsattachedto
制订筛检计划时,要明确目的,估计效果,不要浪费卫生资源,不给患者和社会带来压力。
海又称为“大海”,是指与“大洋”相连接的大面积咸水区域,即大洋的边缘部分。以下不
阅读下面文段,回答问题 玉不琢,不成器;人不学,不知道。——《学记》下列选项中
治疗疼痛的常用处方药有A.阿司匹林 B.塞来昔布 C.氢溴酸山莨菪碱 D.
最新回复
(
0
)