首页
登录
职称英语
[originaltext] A new study reports the common drug aspirin greatly reduces l
[originaltext] A new study reports the common drug aspirin greatly reduces l
游客
2024-02-18
81
管理
问题
A new study reports the common drug aspirin greatly reduces life threatening problems after an operation to replace blocked blood vessels to the heart. More than 800,000 people around the world have this heart surgery each year. The doctors who carried out the study say giving aspirin to patients soon after the operation could save thousands of lives. People usually take aspirin to control pain and reduce high body temperature. Doctors also advise some people to take aspirin to help prevent heart attacks. About 10 - 15 percent of these heart operations end in death or damage to the heart or other organs. The new study shows that even a small amount of aspirin reduced such threats. The doctors said the chance of death for patients who took aspirin would fall by 67%. They claimed this was true if the aspirin was given within 48 hours of the operation. The doctors believe aspirin helps heart surgery patients because it can prevent blood from thickening and blood vessels from being blocked. However, the doctors warned that people who have stomach bleeding or other bad reactions from aspirin should not take it after heart surgery.
选项
A、It has been proven to be the best pain-killer.
B、It is a possible cure for heart disease.
C、It can help lower high body temperature effectively.
D、It reduces the chance of death for heart surgery patients.
答案
D
解析
细节判断。短文一开始就提到,新的研究发现阿司匹林可大大减少心血管病人的术后死亡率。后文又提及到具体可将病人的死亡几率降低 67%。对应选项D)所表达的意思。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3462732.html
相关试题推荐
[originaltext]Whileradiobroadcastingwasstillinitsearlystagethewon
[originaltext]Everywhere,wateruseisincreasing.Humansalreadyuse54pe
[originaltext]Everywhere,wateruseisincreasing.Humansalreadyuse54pe
[originaltext]Winterweatherhasarrivedinnorthernareasoftheworld.Inmuc
[originaltext]Winterweatherhasarrivedinnorthernareasoftheworld.Inmuc
[originaltext]W:Today’sgueston"ScienceUpdate"isDavidBrown.Dr.Brown,y
[originaltext]W:Whatdoyouthinkofyournewapartment?M:Well,it’squiten
[originaltext]W:Whatdoyouthinkofyournewapartment?M:Well,it’squiten
[originaltext]W:Whatdoyouthinkofyournewapartment?M:Well,it’squiten
[originaltext]W:Whatdoyouthinkofyournewapartment?M:Well,it’squiten
随机试题
Sevenyearshavepassedby______welastmet.A、whileB、sinceC、untilB句意:自从我们上次见面
Readthetextbelowabouttelevisionnetwork.Inmostofthelines41—52therei
Whatwastrueofthedemonstrators?[br][originaltext][28C]Some150Sout
Wheredopesticidesfitintothepictureofenvironmentaldisease?Wehavese
错
光线照到玻璃、有机玻璃等光滑、透明的材料上时,会发生()。A.定向反射 B
B.[解析]本题属于空间重构类,主要考察了双面之间的相对关系和相邻关系。第一组图形中,第一个图形是平面图形,第二个、第三个图形是该图形的折叠图形;第二组图形中,
某高层保障性成品房,钢筋混凝土框剪结构,下列工程设计和施工组织设计的工作中,属于
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
关于隧道工程施工技术中的喷射混凝土施工,下列说法正确的有()A.喷射作业区的宽度
最新回复
(
0
)