首页
登录
职称英语
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
游客
2024-02-18
25
管理
问题
At the University of Kansas art museum, investigators tested the effects of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by an electrical system under the carpet. The experiment revealed that those who entered the dark brown room walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than the people in the white environment. Dark brown stimulated more activity, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room influences those inside. Another experiment presented subjects with photographs of faces that were to be rated in terms of energy and well-being. Three groups of subjects were used. Each was shown the same photos, but each group was in a different kind of room. One group was in an ugly room that resembled a messy storeroom. Another group was in an average room, a nice office. The third group was in a tastefully designed living room with carpeting and drapes. Results showed that the subjects in the beautiful room tended to give higher ratings to the faces than those in the ugly room. Other studies suggest that students do better on tests taken in comfortable, attractive rooms than in ordinary-looking or ugly rooms.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following best expressed the main idea of the passage?
27. What can be inferred about visitors in a white-colored room?
28. How did ugly rooms influence visitors at an exhibition?
29. According to the passage, in which rooms do students tend to do best on tests?
选项
A、Comfortable, attractive rooms.
B、Ugly rooms.
C、White-colored rooms.
D、Dark-brown colored rooms.
答案
A
解析
细节题。浏览选项可知,选项中是四个不同特点的房间,听音时注意对号入座。文章结尾处提到,students do better on tests taken in comfortable,attractive rooms(学生在舒适、吸引人的房间里测试成绩会更好),故答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3462513.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Nobodytoldmethattheclasswascanceledtoday.M:Yeah,sor
[originaltext]Acommonfeatureofbothinsectandhumansocietiesisthatt
[originaltext]PyramidsalongtheNileRiverarethemostinterestingbuildi
[originaltext]W:Whataday!I’mexhausted.M:Wellit’snotoveryet.W:Yeah
[originaltext]W:Hi,Mike.M:Hi.I’msurprisedtoseeyouonthecitybus.Why
[originaltext]M:I’vebeentryingeverybookstoreintownforacopyoftheche
[originaltext]M:Hey,youshouldbedoingyourartclassnow.Whyareyouhere?
[originaltext](26)OneoftheworstproblemsfacingAmericanwomenisthat
[originaltext]M:So,youmusthavealotofcontactwithoverseasstudentsiny
[originaltext]M:Ihaveneverheardsuchafascinatinglectureonsolarenergy.
随机试题
[originaltext]M:Oh,Mrs.Jones.CanItakethetestnow?Ijust...W:Excusem
[originaltext]AnewschoolyearhasbeguninAmerica.Butsomechildrendo
采用低应变反射波法检测桩身完整性时,时域信号特征为:“2L/C时刻前无缺陷反射波
居民消费价格指数和商品零售价格指数的各类权数,都是根据居民家庭用于各种商品或服务
肝颈静脉反流征阳性最常见于()A.上腔静脉阻塞综合征 B.缩窄性心包炎
妊娠合并糖尿病葡萄糖耐量试验需禁食A.6小时 B.8小时 C.12小时 D
多家采购的优点主要体现在()。 A.商品质量比较稳定 B.管理费用比较
直接盖髓术的适应证是A.意外露髓 B.充填体脱落 C.继发龋 D.乳牙内吸
ABE
国家通过财政支援、抗灾救灾拨款,国库券还本付息等财政信贷支出,属于现金流通的()
最新回复
(
0
)