首页
登录
职称英语
[originaltext] Museums have changed. They are no longer places for the priv
[originaltext] Museums have changed. They are no longer places for the priv
游客
2024-02-16
53
管理
问题
Museums have changed. They are no longer places for the privileged few or for bored vacationers to visit on rainy days. Action and democracy are words used in descriptions of museums now.
At a science museum in Ontario, Canada, you can feel your hair stand on end as harmless electricity passes through your body. At the Metropolitan Museum of Art in New York City, you can look at 17th century instruments while listening to their music. As these examples show, museums are reaching out to new audiences, particularly the young, the poor and the less educated members of the population. As a result, attendance is increasing.
More and more, museum directors are realizing that people learn best when they can somehow become part of what they are seeing. The visitor is encouraged to touch, listen, operate, and experiment so as to discover scientific principles for himself. He can have the experience of operating a spaceship or a computer. He can experiment with glass blowing and paper making. The purpose is not only to provide fun but also to help people feel at home in the world of science. The theory is that people who do not understand science will probably fear it, and those who fear science will not use it to best advantage. Many museums now provide educational services and children’s departments. In addition to the usual displays, they also offer film showings and dance programs. Instead of being places that one "should" visit, they are places to enjoy.
32. In what way have museums changed?
33.What’s the result of the changes?
34.What’s the purpose of encouraging visitors to participate in various experiments and operations?
35.What do some museums provide besides educational services and children’s departments?
选项
A、The exhibits are better preserved than years ago.
B、The schedule of visits is more sophisticated.
C、They are much less expensive than before.
D、They are more popular with common people now.
答案
D
解析
细节题。本文介绍现代博物馆的变化状况。根据选项可以预测话题是某些事物的变化。文章首句就说“博物馆变了”,随后两句就介绍了如何变化。如果听完这两句还不能判断D为答案的话,可以根据对后面两个examples的总结句museums are reaching out to new audiences, particularly the young, the poor and the less educated members of the population判断,博物馆现在更平民化、更普及了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3455515.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Oh,Ken,Ihavebeenmeaningtotalktoyou.M:Hi,Denise!Wh
[originaltext]W:Oh,Ken,Ihavebeenmeaningtotalktoyou.M:Hi,Denise!Wh
[originaltext]W:Oh,Ken,Ihavebeenmeaningtotalktoyou.M:Hi,Denise!Wh
[originaltext]M:Haveyouborrowedyourbooksyet?W:Igotmychemistrybook,
[originaltext]M:Haveyouborrowedyourbooksyet?W:Igotmychemistrybook,
[originaltext]M:Haveyouborrowedyourbooksyet?W:Igotmychemistrybook,
[originaltext]Weusuallythinkofhistoryasthestoryofimportantpeople
[originaltext]Weusuallythinkofhistoryasthestoryofimportantpeople
[originaltext]Weusuallythinkofhistoryasthestoryofimportantpeople
[originaltext]Weoftenpassonlittlebitsofinformationtoourchildren,
随机试题
Smithisoftenheard______theguitareverynightinhisroom.A、playB、playsC、pl
OneofthoserarelocalcreationsofAmerica,cowboypoetryhasalongandv
[originaltext]W:I’vebeenrunningamileeverymorningforalmostayear.But
[originaltext]W:Youarelateagain!We’vebeenexpectingyouforanhour.For
患者,女性,55岁。反复发作性右上腹痛半年余,伴恶心、呕吐胃内容物,伴右肩部放射
男性,50岁。反复咳嗽、咳痰4年.近半年来发作时常伴呼吸困难。体检:双肺散在哮鸣
在“民主管理:共创幸福生活”一课的教学中,王老师组织学生在调查本社区公共卫生间的
地籍调查过程中,按我国现行土地利用现状分类,编码071代表的是()。A.住宿餐
结构性存款是指商业银行吸收的嵌入金融衍生品的存款,其嵌入的产品不包括()。
公民、法人或者其他组织认为具体行政行为侵犯其合法权益的,可以自知道该具体行政行为
最新回复
(
0
)