首页
登录
职称英语
[originaltext] The cost is going up for just about everything, and college tu
[originaltext] The cost is going up for just about everything, and college tu
游客
2024-02-15
64
管理
问题
The cost is going up for just about everything, and college tuition is no exception. According to a nationwide survey published by the College Board’s Scholarship Service, tuition at most American universities will be an average of 9 percent higher this year than last. The biggest increase will occur at private colleges. Public colleges heavily subsidized by tax founds, will also increase their tuition, but the increase will be a few points lower than their privately sponsored neighbors. As a follow-up, the United States international press did theft own study at Massachusetts Institute of Technology. At M. I.T. advisors recommended that students have $ 8,900 available for one year’s expenses, including $ 5,300 for tuition, $ 2,685 for room and board, $ 630 for personal expenses, and $ 285 for books and supplies. Ten years ago the tuition was $ 2,150. To put that another way, the cost has climbed 150 percent in the last decade. An additional burden is placed out of state students who must pay extra charges ranging from $ 200 to $ 2,000, and foreign students who are not eligible for scholarships at state-funded universities. On the bright side, the survey revealed that college graduates are entering the best job market since the middle 1960s. Job offers are up 16 percent from last year, and salaries are good, at least for graduates in technical fields. For example, a recent graduate in petroleum engineering can expect to make as much as $ 20,000 per year. A student with a liberal arts degree might expect to make about half that salary.
选项
A、More jobs are available for graduates.
B、More funds re used to sponsor colleges.
C、Students with a liberal arts degree may expect to earn.
D、Public colleges did not increase their tuition.
答案
A
解析
[听力原文]
What is the good news revealed in the survey?
由选项推测本题提到的都是对学生有利的措施。本题关键句为“graduates are entering the best job market since the middle 1960s. Job offers are up 16 percent from last year, and salaries are good”。可知就业形势对毕业生很好。故正确答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3453350.html
相关试题推荐
[originaltext]Manyloverspromisetobetogetherforever,inlifeandinde
[originaltext]Manyloverspromisetobetogetherforever,inlifeandinde
[originaltext]Manyloverspromisetobetogetherforever,inlifeandinde
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]W:Dad!M:Yes?What’sthematter,Mary?W:I’mwonderingifIsh
[originaltext]W:Dad!M:Yes?What’sthematter,Mary?W:I’mwonderingifIsh
[originaltext]W:Dad!M:Yes?What’sthematter,Mary?W:I’mwonderingifIsh
[originaltext]M:Thisisit.Iknowthatitissmallerthanyouwanted,butit
[originaltext]M:Thisisit.Iknowthatitissmallerthanyouwanted,butit
[originaltext]W:Mr.Watson,Iwonderwhetherit’spossibleformetotakeava
随机试题
Specificdirectionischaracterizedby______.[br]Marketincentivesareuseful
Inthe1960s,medicalresearchersThomasHolmesandRichardRahedevelopeda
ThefiveU.S.navyplaneswhichdisappearedintheBermudaTrianglein1945migh
Atabriefingheldyesterdaytooutlineplansforanundergroundrepository
[originaltext]About70millionAmericansaretryingtoloseweight.Thatis
血液是由血浆与红细胞组成的。()
A. B. C. D.
急性胆囊炎超声表现中,不正确的是A.胆囊增大 B.胆囊壁增厚、毛糙 C.胆囊
计算机辅助工程网络计划的意义包括()。A、有利于确定工序之间的逻辑关系 B
下列哪项不属于癃闭的实证A.肺热壅盛证 B.肝郁气滞证 C.膀胱湿热证 D
最新回复
(
0
)